Emocionalno uznemireni Garbrandt napustio intervju s Cruzom i navodno počeo bacati stvari (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.12.2016 12:31h Autor:

Dominick Cruz & Cody Garbrandt

Mentalne igirce Dominicka Cruza dosegnule su svoj vrhunac. Bantam prvak je uspio isprovocirati emocionalnog Codyja Garbrandta do te mjere da je neporaženi izazivač koji će sutra na UFC-u 207 napasti pojas napustio intervju i navodno iza kamera počeo urlati i bacati stvari.

Sve je počelo kada su se borci razgovrajući iz susjednih soba ponovno dotaknuli Garbrandtove djevojke koja se nedavno putem Instagrama umiješala u njihovu svađu.

“Ona me ne bi smjela izazivati na društvenim mrežama. Drži je za sebe. Što se mene tiče, napravio sam tebi i njoj uslugu. Očito oje ona muškarac u vašoj vezi, inače te nebi išla braniti. Zato je drži na uzici, začepi joj gubicu jer ovo je posao za velike dečke.”

Garbrandt je zatim poludio i tražio UFC-ovog zaposlenika da mu skine mikrofon kako bi otišao do Cruza i obračunao se s njim istog trenutka.

“Doći ću do tebe odmah sada. U susjednoj si sobi”, rekao je Garbrandt.

Cruz mu je odgovrio, a zatim, kada je Cody napustio prostoriju, je rekao kako ga čuje da baca stavari u pozadini.

“Hajde slobodno dođi ovdje. Hajde govno, idemo. Nadam se da će doći. Hajde, hajde. Dolaziš li? Hoćl li doći mali dječaće? Hajde. Već ionako znaš da sam u pravu. Zato su ljut. Znaš što će se dogoditi. Kontroliraj se. Imaš još jedan dan dečko.”

“Čujem ga kako se dere i vrišti. Da, ovdje je, čuje se kako baca stvari.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI