Emocije slomile Brownea, UFC-ov teškaš jedva zadržao suze pred medijima (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2016 11:16h Autor:

Travis Browne

Po prvi puta nakon prošlogodišnjih optužbi za obiteljsko nasilje, Travis Browne se otvorio medijima i u vrlo emotivnom nastupu prisjetio problema koje mu je prouzročila njegova bivša žena Jenna Renee Webb.

Podsjetimo, nakon što je doživio težak poraz od Andreija Arlovskog na UFC-u 187, Browne je zaprimio i neugodan udarac u privatnom životu. Bio je optužen za obiteljsko nasilje i zbog toga je privremeno bio udaljen od nastupa u oktogonu. Vrijeme je pokazalo kako za optužbe nisu postojali čvrsti dokazi te se “Hapa” početkom ove godine vratio nastupima pobjedom nad Mattom Mitrioneom.

Havajčanin je u cijeloj priči razočaran tretmanom koji je doživio od medija, a najviše ga je zasmetala neprofesionalnost koju su pokazali u tim trenucima.

“Objavljivale su se svakakve stvari, a nitko nije postavljao pitanja. Ja sam čovjek od 201 centimetra i 113 kilograma. Imam dva sina i ako sam zaista učinio stvari za koje me se optužuje…Želite li da njih dvojica odrastaju uz mene? Zašto ih niste htjeli udaljiti od mene? Zašto ste željeli da nastavim karijeru ako sam zaista takav čovjek”, upitao je Browne okupljene medije.

Za razliku od Webb, UFC-ov teškaš nije do ovog trenutka izlazio u javnost s ovakvim informacijama. On je svoju bitku sakrio od medija.

“Bilo je teško slušati što sve ljudi govore o meni, ali sam u isto vrijeme znao što sam učinio, a što nisam. Nitko od vas nije preispitao njene tvdnje, samo ste bili koncentrirani na mene. Kada sam se vratio borbama, to je bila jedina naslovnica. Bit ću iskren, vi kao mediji ste me razočarali. Da je netko od vas tukao ženu i da imate dvoje djece…Kunem se Bogom, uništio bih vas. Uzeo bih vam djecu i udaljio ju od vas”, emotivno je poručio Browne.

U nastavku razgovora borac otkriva kako mu je u cijeloj priči pomogla djevojka Ronda Rousey koju je pronašao u pravom trenutku. Ona je bila uz njega i uvelike mu olakšala to teško razdoblje.

Browne je inače jedan od boraca čiji je nastup potvrđen za spektakularni UFC 200. Na priredbi koja nas očekuje 9. srpnja susrest će se s bivšim prvakom Cainom Velasquezom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI