Emitirano posljednje četvrtfinale 28. sezone Ultimate Fightera, poznata sva polufinala

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2018 12:01h Autor:

Pacheco vs. Chiasson

U osmoj epizodi 28. sezone Ultimate Fightera, emitirana je posljednja borbe četvrtfinala, u kojoj su sudjelovale Larissa Pacheco iz tima Whittaker i Macy Chiasson iz tima Gastelum.

Chiasson je imala zadatak doći do pobjede kojom bi u polufinalu napravila situaciju s po dva borca, odnosno borkinje iz svakog tima. No, sa iskustvom samo dva profesionalna nastupa do sada, protiv sebe je imala borkinju s već ranijim UFC iskustvom. Kelvin Gastelum je maksimalno hvalio Macy, no na njoj je bilo da sve to potvrdi u borbi.

Na kraju smo vidjeli vrlo zanimljivu borbu, u kojoj je Pacheco startala bolje, no onda je napravila kiks krenuvši na giljotinu, iz koje se Chiasson vadi rušenjem te nakon toga dolazi do dominacije u parteru. Došla je do pozicije iz koje se Pacheco nije mogla dobro braniti i vrlo brzo bilo je sve gotovo. Time je u ženskoj perolakoj kategoriji također došlo do situacije da je svaki tim dao po dvije polufinalistice.

Dana White se nakon toga savjetovao s trenerima, nakon čega je objavio tko će se međusobno boriti u polufinalu. Muški teškaški duel dva hrvača odraditi će Michel Batista i Justin Frazier, dok u drugom polufinalu dolazi sukob stilova, Mauricea Greena protiv Juana Espina. Žensku perolaku kategoriju otvoriti će borba Julije Stoliarenko i Pannie Kianzad, dok će u posljednjoj epizodi biti emitiran dvoboj Macy Chiasson i Leah Letson.

Do finalnog eventa, koji se održava krajem ovog mjeseca, tako je ostalo četiri epizode, svako polufinale u po jednoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI