Emitirana nova epizoda TUF-a: Je li Stipin tim napokon stigao do pobjede nakon pet kola?

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2018 11:01h Autor:

Miočić, White i Cormier

Nakon pet mečeva u novoj sezoni reality showa “The Ultimate Fighter”, tim Stipe Miočića je napokon stigao do prve pobjede. Do sada su, naime, bili potučeni do nogu, a Cormierov tim je vodio s nevjerojatnih 4-0.

No, noćas, kada je u SAD-u emitirana peta epizoda, Stipin tim je napokon okusio slast pobjede. Mike Trizano je uspio GNP-om ishoditi prekid meča protiv Thaija Clarka u dvoboju lake kategorije.

Doduše, u prvoj rundi se činilo kako će Cormierov tim skočiti na 5-0 jer je Clark uspio baciti u nokdaun Trizana desnim direktom. No, žilavi Trizano se uspio oporaviti, spasiti od laktova koje je primao dok je bio na podu, te je preživio ovu tešku situaciju.

U drugoj rundi Trizanov parter je stigao do izražaja, a na koncu je slavio prekidom samo desetak sekundi prije završetka meča za prvo veliko slavlje “Teama Miocic”.

Trizano je u ovaj meč ušao sa 6-0 profesionalnim “scoreom”, a Clark je imao 7-0. No, s obzirom na pravila koja kažu kako se ovi mečevi ne računaju kao službeni, obojica će i nakon TUF-a ostati neporaženi.

Sljedećeg tjedna Suman Mokhtarian iz tima Miočić će ukrstiti rukavice s Cormierovim Rickyjem Steelom u meču perolake kategorije.

Team Cormier

Lightweights
Thai Clark
Joe Giannetti
Luis Pena
Richie Smullen

Featherweights
Tyler Diamond
Brad Katona
Bryce Mitchell
Ricky Steele

Team Miočić

Lightweights
John Gunther
Jose Martinez
Mike Trizano
Allan Zuniga

Featherweights
Jay Cucciniello
Suman Mokhtarian
Dulani Perry
Kyler Phillips

Prolaze u 2. kolo: Giannetti, Katona, Pena (povukao se zbog ozljede), Mitchell, Trizano

Eliminirani: Gunther, Phillips, Martinez, Cucciniello, Clark

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI