Emitirana i 3. epizoda TUF-a: Je li Stipin tim napokon uspio stići do pobjede?

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.05.2018 10:12h Autor:

Stipe Miočić i Daniel Cormier

Noćas je po hrvatskom vremenu emitirana i treća epizoda akutalne sezone reality showa The Ultimate Fighter (TUF 27) u kojem uloge trenera suprotstavljenih momčadi pripadaju Stipi Miočiću i Danielu Cormieru. Nakon tri kola, Stipin tim ne zna za pobjedu jer su i noćas izgubili.

Točnije izgubio je Jose Martinez nakon dvije runde vrlo kvalitetne i zabavne MMA akcije. Na koncu su suci jednoglasnom odlukom pobjedu dali Luisu Peni iz Cormierovog tima.

Visoki Pena je iskoristio dužinu svojih ekstremiteta te je čitav meč držao svog protivnika na distanci kažnjavajući ga nožnim tehnikama. Martinez je pokušavao zatvarati distancu, no Pena je bio taj koji je pogađao čišće i čvršće te je zasluženio slavio i prolazi u sljedeće kolo natjecanja.

U ovaj meč obojica su uši s 4-0 u profesionalnoj karijeri s obzirom da se radi o sezoni u kojoj nastupaju isključivo neporaženi borci. No, iako je Pena slavio i Martinez će zadržati čist “score” jer se ovogodišnji TUF rezultati neće bilježiti kao službeni mečevi.

U sljedećoj epozodi ćemo vidjeti meč u perolakoj kategoriji između Jaya Cuccinella iz Tima Miočić i Brycea Mitchella iz Tima Cormier.

Podsjećamo kako će ova 27- sezona The Ultimate Fightera ponuditi i obračun trenera. Na UFC-u 226 u Las Vegasu 8. srpnja Stipe Miočić i Daniel Cormier će odraditi meč za ujedinjenje titula. Radi se o najiščekivanijem UFC meču u 2018. godini.

Rezultati do sada:

Joe Giannetti def. John Gunther via Prisiljavanje na predaju (guillotine choke), Round 1
Brad Katona def. Kyler Phillips via Većinska odluka
Luis Pena def. Jose Martinez via Jednoglasna odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI