Emitirana 6. epizoda TUF-a: Kako Miočićev tim stoji u ovom trenutku?

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.05.2018 08:29h Autor:

Miočić, White i Cormier

Kratko je trajao pobjednički “niz” tima Stipe Miočića! Nakon samo jedne, a ujedno i prve pobjede u 5. tjednu aktualne sezone “The Ultimate Fightera”, u šestom su se vratili gubitničkim navikama. Ricky Steele iz tima Cormier je svladao Sumana Mokhtariana jednoglasnom odlukom sudaca.

Sada je 5-1 za tim Cormier, a još gori podatak za Stipu jest da su u dosadašnjem dijelu natjecanja poražena njegova sva tri borca perolake kategorije. Niti jedan se nije uspio probiti u daljnje natjecanje.

U ovaj meč Steele je krenuo s čistih 5-0 u profesionalnoj karijeri, dok je Mokhtarian bio na 8-0. No, kako se ovi dvoboji ne računaju kao službeni, “score” će im ostati netaknut i nakon izlaska iz TUF kuće. Bio je to klasični obračun sjajnog grapplera (Mokhtarian) i “stand up” borca u kojem je Steel nametnuo svoj ritam i zasluženo slavio.

U sljedećoj epozodi Richie Smullen iz tima Cormier će ukrstiti rukavic s Allanom Zunigom iz momčadi Stipe Miočića. Radi se o meču lake kategorije.

Na koncu 27. sezone UFC-ovog reality showa, treneri suprotstavljenih momčadi, a ujedno i UFC prvaci će međusobno odmjeriti snage na UFC-u 226. 8. srpnja.

Team Cormier

Lightweights
Thai Clark
Joe Giannetti
Luis Pena
Richie Smullen

Featherweights
Tyler Diamond
Brad Katona
Bryce Mitchell
Ricky Steele

Team Miočić

Lightweights
John Gunther
Jose Martinez
Mike Trizano
Allan Zuniga

Featherweights
Jay Cucciniello
Suman Mokhtarian
Dulani Perry
Kyler Phillips

Prošli u drugo kolo: Giannetti, Katona, Pena (forced to withdraw due to injury), Mitchell, Trizano, Steele

Eliminirani: Gunther, Phillips, Martinez, Cucciniello, Clark, Mokhtarian

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI