Emil Meek otpao s UFC 219, Kamaru Usman instantno prozvao Covingtona i Tilla

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.11.2017 19:45h Autor:

Usman vs. Till

UFC 219 ostao je bez borbe Emila Meeka i Kamaru Usmana, no Nigerijac već ima planove oko zamjenskog protivnika. Želi da to bude Darren Till, kojeg je prozvao, a Britanac mu je na prozivku ekspresno odgovorio.

Usman je već ranije, kao što možete vidjeti na podijeljenom linku, dobio informacije kako Meek možda neće biti u stanju nastupiti u Las Vegasu. To se dogodilo,  razlog su problemi s vizom, no nije poznato kakav borac iz Norveške ima problem oko osiguravanja iste. Samo je na društvenim mrežama objavio da neće nastupiti na UFC 219 zbog navedenih problema te kako UFC traži drugi termin i protivnika za njegov idući nastup.

“Čini se da nisam lagao da će Emil Meek odustati od ove borbe. Sada se svi mogu vratiti izbjegavanju”, napisao je Usman, a u objavi je označio Colbya Covingtona, Darrena Tilla te Danu Whitea i oba UFC-ova matchmakera.

Covington mu nije za sada odgovorio, kao što nije niti kod prethodnog prozivanja, no zato se javio Till koji mu je odmah poručio da pripazi što želi. Usman je na to odmah našao repliku:

“Potpiši ugovor ili začepi usta dječače. Ovdje nema vremena za igru, ja sam čovjek za posao”, napisao je Nigerijac, nakon čega je došao odgovor od Tilla kako bi ga nokautirao u prvoj rundi, usput ga nazvavši patuljkom. Usman je na kraju još dodao kako vidi da bi završio taj meč:

“Završio bih ga u drugoj rundi ili u trećoj ako bi izdržao do nje. Ja volim prvo kažnjavati svoje protivnike i izbiti malo života iz njih.”

Vidjet ćemo kakve će UFC imati planove oko ove borbe, no oba Usmanova prozivanja itekako imaju smisla. Emil Meek mu je u startu bio promašen protivnik, budući da je Usman slavio u svih šest svojih dosadašnjih UFC borbi. Vrijeme je za pravi ispit protiv drugog nadolazećeg borci i bilo bi sjajno vidjeti ga protiv jednog od navedene dvojice.

Kako se nastavilo njihovo dopisivanje, možete provjeriti u Usmanovoj Instagram objavi, gdje je s fanovima podijelio sve što su razmijenili.

Objavu dijeli Kamaru Usman (@usman84kg)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI