Elvis Mutapčić saznao tko mu je idući protivnik

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2016 18:49h Autor:

Elvis Mutapčić

Elvis Mutapčić saznao je ime borca protiv kojeg bi trebao pokušati doći do svoje prve UFC pobjede. To je Anthony Smith.

Mutapčić je do sada u UFC-u nastupio dva puta. Prvi put je kao zamjenski borac došao u, za sebe neprirodnu, polutešku kategoriju te je poražen od Francimara Barrosa, no dobar nastup iz te borbe mu je donio još jednu priliku. Nju je imao u lipnju na UFC 199, no borba između njega i Kevina Caseya prošla je bez pobjednika.

Tako će svoju treću priliku tražiti na finalnom eventu 24. sezone Ultimate Fightera, gdje će ga čekati Anthony Smith. 28-godišnji Smith (25-13, 1-2 u UFC-u) ove se godine vratio u UFC te je ostvario po jednu pobjedu i poraz. Inače je riječ o vrlo agresivnom borcu, koji iza sebe ima čak 22 pobjede prekidom. No, također je i 11 puta poražen na taj način.

Ovo je vrlo zanimljiv ispit za Mutapčića, koji u svojoj karijeri još nikad nije završen, a ovog puta ispred sebe ima protivnika koji će pod svaku cijenu tražiti što raniji prekid borbe. Borba će se održati 3. prosinca u Las Vegasu, a event predvode Demetrious Johnson i izazivač, odnosno pobjedom trenutne Ultimate Fighter sezone.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI