Elvis Mutapčić odradio sjajnu prvu rundu, pa neobjašnjivo pao i izgubio u drugoj

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.12.2016 10:34h Autor:

Smith vs. Mutapčić

Elvis Mutapčić je na rubu otkaza iz UFC-a, nakon što nije uspio doći do pobjede niti u svom trećem ulasku u oktogon. Borac iz BiH je sjajno startao, no onda neobjašnjivo loše krenuo u drugu rundu, gdje je na kraju poražen nokautom.

Mutapčić i Smith su dugo čekali priliku da se napokon susretnu, a u borbi su pokazali koliko je čekanje frustriralo te se nisu štedjeli. Elvis u borbu starta bolje te na gotovo samom početku prve runde ruši Smith i preko četiri minute uspješno radi na nanošenju štete protivniku. Bosanac je izgledao odlično i na krilima toga je mogao opušteno ući u drugu rundu.

No, tamo nije krenuo jednakom taktikom, nego je odlučio u stand upu odgovoriti Smithu i to je bio loš potez. Već nakon minute se Mutapčić činio umoran i potrošen te je postao statična meta svom raspoloženom protivniku. Smith ipak nije bezglavo krenuo, nego je strpljivo radio i nanosio štetu dok minutu i pol prije kraja runde nije pogodio Mutapčića laktom direktno u čelo. Elvis je pao te je Smithu vrlo lako bilo završiti posao na podu.

Teško je očekivati da će Mutapčić nakon ovoga zadržati svoj posao u UFC-u, gdje je došao s izraženim velikim ambicijama. Nažalost po njega i njegove navijače, nije uspio prezentirati potencijal o kojem se naveliko pričalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI