Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ellenberger: Ovo je moja borba za titulu prvaka | Fight Site

Ellenberger: Ovo je moja borba za titulu prvaka

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.05.2014 22:45h Autor:

Jake Ellenberger

Jedan od sudionika glavne tri borbe UFC 173 eventa, Jake Ellenberger, izuzetno raspoložen i spreman za pružiti dobru borbu, odlazi na event boriti se protiv Robbiea Lawlera. Najavio je dobar nastup te izjavio da mu je ova borba kao borba za naslov i da mu je to zapravo prekretnica u karijeri.

Nekadašnji trostruki uzastopni član glavnih borbi manjih UFC-ovih evenata, Jake Ellenberger (29-7, 8-3 u UFC-u) imat će veliku priliku za važan korak u svojoj karijeri, kada se susretne s Robbiem Lawlerom na UFC 173 eventu. Ovo će Ellenbergeru biti treća prilika za veliki iskorak, nakon što u protekle dvije nije uspio savladati Martina Kampmanna i Rorya MacDonalda.

Ellenberger je poznat kao vrlo atraktivan i agresivan borac, a takav je i njegov protivnik. Ellenberger je najavio što gledatelji mogu očekivati: "Male su šanse da to ne bude zanimljiva borba. Nema šanse da to ne bude vrhunska borba. Dobro se poznamo, između nas nema tajni, mi smo dva vrlo opasna momka. Ja znam gdje je on dobar, isto tako on zna gdje sam ja. Mislim kako će pobijediti onaj koji bude imao više discipline kako vrijeme bude odmicalo."

Ellenberg je opasan nokauter, što je dokazao više puta, no protiv Kampmanna je dokazao i da zna izgubiti borbu u kojoj ima potpunu kontrolu. Lawler, s druge strane, je jedan od onih koji se znaju vratiti iz izgubljenih situacija, tako da Ellenberger mora biti oprezan cijelu borbu i tog je i svjestan.

Njegovom posljednjom borbom protiv Rorya MacDonalda bio je razočaran i predsjednik UFC-a. Jake je svjestan da nije uspio pružiti pravi nastup, odnosno da je kanadski borac uspio odvesti vodu na svoj mlin. "Dana White je jedan od najiskrenijih ljudi koje poznajem. Obojica smo bili svjesni da smo pružili lošu borbu, no on nam je to prvi rekao. No, isto tako nam je rekao što je bilo, bilo je i da se vratimo treningu. Dana iskreno svakom od nas želi uspjeh, no netko mora izgubiti", samo lijepe riječi za svog šefa ima Juggernaut. 

Ellenberger je nakon tog poraza promijenio neke stvari u svojoj karijeri, između ostalog počeo je trenirati kod Edmonda Tarverdyana, trenera Ronde Rousey, za kojeg je rekao da je briljantan um, a također je rekao da će od sada više razmišljati tijekom borbe. Za ovu borbu je svjestan da bi mu mogla biti prekretnica, jer je po treći put dobio priliku za iskorak.

"Ako se mene pita, ovo je moja borba za titulu, koliko mi znači", rekao je, a onda i objasnio: "Ne smijem si dozvoliti poraz, naravno da je svaka borba važna, no ova je nešto posebno, ja jednostavno ovu borbu ne smijem izgubiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI