Ellenberger: Borio sam se protiv dopingiranih, osjetite to u klinču i po izgledu!

UFC 21.02.2015 09:57h Autor:

Jake Ellenberger

Jake Ellenberger je slovio kao budući izazivač u velter kategoriju, a sada će se boriti "za goli" život protiv Josha Koschecka na UFC-u 184. Obojica imaju tri poraza zaredom te bi svaki novi mogao značiti otkaz u elitnoj promociji.

Ellenberger najavljuje pravi rat i obećaje kako u oktogonu nećemo vidjeti "dobrog dečka".

"Vidjet ćete The Juggernauta. Vidjet ćete čovjeka koji u borilištu želi ostaviti čitav bazen krvi, čovjeka koji želi na podu ostaviti dio nečijeg mozga", slikovit je bio Ellenberger.

S obzirom da su čak dvojica njegovih protivnika pali na doping testovima, a tu mislimo nas Shieldsa i Marquardta, Ellenberger je u intervjuu za MMAFighting prokomentirao probleme s kojima se susreće njegova promocija.

"Znam sigurno da sam se borio protiv nekih koji su u tom trenutku bili na dopingu. To su mi i rekli dečki nakon mečeva. Ne želim govoriti o imenima, no mislim da možete sami zaključiti. Najbolje osjetite u klinču. Najveći pokazatelj je izgled, no kažem, ne želim o imenima. Doping je vrlo učestao", otkriva Ellenberger i zaključuje:

"Ovo je dobro za sport (najava žešćeg kažnjavanja op.a). Dobro je za natjecanje, posebno dobro je što je najavljeno žešće kažnjavanje. Mislim da će svi dobro razmisliti prije nego što posegnu za nečim ilegalnim. Uostalom, u svakom profesionalnom sportu imate ljude koji varaju", zaključuje Amerikanac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI