“El Cucuy” se vratio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2019 09:18h Autor:

Tony Ferguson

Bivšeg privremenog prvaka u lakoj kategoriji Tonya Fergusona bi vrlo brzo mogli ponovno vidjeti u Octagonu. Tako barem tvrdi uvijek dobro obaviješteni reporter ESPN-a Brett Okamoto, koji je u ponedjeljak otkrio javnosti da su se Ferguson i čelnici UFC-a sastali u Las Vegasu.

Prema Okamotu i njegovom “tvitu”, Ferguson se na sastanku u centrali UFC-a pojavio s novim menadžmentom “Ballengee Group” kompanijom koja je nedavno preuzela brigu za njegovu karijeru. Sastanak je navodno prošao dobro i “El Cucuy” bi se uskoro trebao vratiti borbama.

Za one koji nisu pratili što se događa s bivšim prvakom evo kratkog podsjetnika. Protiv Fergusona je nedavno izdana sudska odluka kojom mu se zabranjuje pristup supruzi i djetetu. Ta je zabrana kasnije poništena, no ovaj UFC veteran se morao podvrgnuti psihijatrijskom liječenju radi mentalnih problema s kojima se suočio. Supruga je u zahtjevu za zabranu pristupa navela i da UFC borac razgovara sa zidovima, ali i da vjeruje da mu je netko ugradio čip u nogu. Navodno se ponašao agresivno prema njoj i djetetu radi čega je u nekoliko navrata zvala policiju.

Nedavno se “El Cucuy” pohvalio odličnim pomakom u terapijskom liječenju te je najavio brzi povratak u Octagon. No, predsjednik UFC-a Dana White je komentirajući tu izjavu ustvrdio “da ga prije povratka moraju pregledati UFC-ovi liječnici i oni moraju potvrditi da je sve u redu”. Očito se upravo to dogodilo u međuvremenu, a bivši prvak je prošao sve procjene i može natrag u kavez.

“Tony Ferguson i njegov novi menadžment Ballengee Grupa su se sastali s čelništvom UFC-a u Las Vegasu danas. Rečeno mi je da je sastanak prošao dobro, no za sada nema dogovorenog meča. Ali moguće je da se stvari jako brzo pokrenu nakon ove točke. Tony je vrlo uzbuđen što će se ponovno boriti, a UFC je sretan jer se vratio”, napisao je Okamoto na svom Twitteru.

U posljednjem meču Ferguson je svladao bivšeg prvaka Anthonya Pettisa, a prema želji UFC-a upravo je on trebao biti kandidat za novi privremeni pojas lake kategorije. No, umjesto njega koji je odbio takvu opciju, priliku je dobio i iskoristio je Dustin Poirier. Za sada se ne zna kada bi se “El Cucuy” mogao vratiti u kavez  i protiv koga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI