Eksluzivno iz Baruere – Pokrajac pred vaganje: Nikada nisam više skinuo u životu!

UFC 19.12.2014 18:12h Autor:

Photo Fight Site

Igora Pokrajca uskoro očekuje službeno vaganje pred vrlo bitan dvoboj u brazilskoj Barueri na UFC Fight Night 58 priredbi. The Duke će se sutra (subota na nedjelju, 04:00h) s izravnim prijenosom na Fight Channelu sučeliti s domaćim udaračem Marcosom Rogeriom de Limom, a mi vam donosimo ekskluzivnu izjavu Pokrajca samo nekoliko minuta prije izlaska na vagu.

"Upravo sam odradio zadnji trening prije vaganja i spreman sam i točan. Nikada prije u karijeri nisam ovoliko skidao. Ukupno čak 11.4 kilograma što je mnogo više nego u prošlosti, a posljedica je dodatne mišićne mase koju sam nabio. Bilo je teško i mukotrpno, no uspio sam. Zahvaljujem se posebno Miri Radiću koji mi je pomagao. Radili smo sve po planu koji je zacrtan već u Zagrebu te sam ga se doslovno držao", poručio je ekskluzivno za Fight Site The Duke dodavši:

"Zahvaljujem se svim navijačima i svima onima koji mi pružaju podršku. Nadam se da ćete me gledati na Fight Channelu i da ćete uživati u borbi jer ja hoću. Odmah nakon što prođem vagu ću popiti više od 12 litara tekućine koju sam pripremio."

I zaista, ako pogledate fotografiju ispod teksta Igor nikada nije izgledao ovako impresivno u čitavoj karijeri. I to baš pred vrlo bitan meč koji bi mu mogao odlučiti sudbinu u UFC-u. A svi znamo iz prošlosti da je Pokrajac najbolji kada je najteže!

U Brazil je stigao i predsjednik FFC-a i vlasnik Fight Channela Orsat Zovko koji će s čelnicima UFC-a odraditi još jedan bitan sastanak. Osim tog razloga, Zovko je u Barueru stigao dati podršku hrvatskom borcu te će također za Fight Site ekskluzivno prenijeti svoje dojmove uoči ovog velikog UFC eventa. Stoga ostanite s Fight Siteom…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI