Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ekskluzivno! Ugovorena MMA borba koju cijela Srbija s nestrpljenjem čeka | Fight Site

Ekskluzivno! Ugovorena MMA borba koju cijela Srbija s nestrpljenjem čeka

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.10.2018 11:32h Autor:

Stefan Zvijer i Savo Lazić

Aleksa Balašević otkrio je u Podcast Inkubatoru kako je napokon dogovorena borba koju srpska MMA scena već mjesecima očekuje. Idući Megdan event predvoditi će Stefan Zvijer i Savo Lazić.

Još od travnja prošle godine, kada je održan prvi event Megdan FC promocije, borba Stefana Zvijera i Save Lazića nešto je što MMA scena u Srbiji želi vidjeti. Konstantno se o tome govori kao borbi koja se mora dogoditi, a i oba borca izražavali su veliku želju da ju dogovore. Aleksa Balašević, predsjednik Megdan FC promocije, jučer je gostovao u Podcast Inkubatoru te je otkrio kako je ta borba napokon dogovorena. Srpski i crnogorski borac susresti će 5. ožujka iduće godine.

“Nije bilo teško ugovoriti ovu borbu. Obojica su vrlo kulturni i korektni momci te mi je drago da obojica shvaćaju da im je ta borba potrebna. Savo Lazić je prijatelj Vase Bakočevića, dolaze iz iste države i iz tog razloga će to biti show. Čim tu nema ludog Vase, meč će biti malo normalniji po pitanju onoga što će se dogoditi nakon njega. Glavno da je meč dogovoren i to će biti glavni meč “Megdana odabranih” koji se održava 5. ožujka”, otkrio je Balašević.

Cijela priča krenula je nakon spomenute borba Zvijera i Vase Bakočevića, budući da je Lazić jako blizak prijatelj s Bakočevićem, a cijela ta priča zapravo još uvijek nije gotova. Zapravo, sve je to bila dobra podloga za stvaranje nečega što će zaintrigirati fanove, a umjesto da se situacija hladi, kako su dani prolazili je želja za ovom borbom bila sve veća. Sada je ona napokon ugovorena i Balašević je otkrio kako se event s razlog zove “Megdan odabranih” i da su njih dvojica s istim razloga odabrali da budu predvodnici istog.

Što se tiče njihovih karijera, Zvijeru je spomenuti poraz od Bakočevića jedini koji je do sada doživio, a pored toga ima sedam pobjeda. Lazić je na osam pobjeda i tri poraza, a do sada je na Megdanu nastupio jednom. Bilo je to upravo na spomenutom prvom, gdje je bio bolji od Tomasa Kubisa. Posljednju borbu imao je u veljači ove godine, kada je savladao Slađana Dragišića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI