Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ekskluzivno: Pokrajac hospitaliziran, otkazan meč protiv Soszynskog! | Fight Site

Ekskluzivno: Pokrajac hospitaliziran, otkazan meč protiv Soszynskog!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2011 07:02h Autor:

Igor Pokrajac Tehuna

Umjesto da jutros poleti za Vancouver, hrvatski borac je završio u bolnici.

Hrvatski borac, Igor Pokrajac, neće nastupiti u najvažnijem meču života koji se trebao održati za četiri dana na UFC-u 131 u Vancouveru protiv domaćeg Krysztofa Soszynskog.

Pokrajac je, naime, noćas hospitaliziran u bolnici Sveti Duh zbog bolova u želucu, a nalazi su pokazali kako se radi o upali gušterače i žučnom kamencu.

“Već nekoliko dana trpim strašne bolove u želucu, no mislio sam da se samo radi o stresu. Noćas je bol postala neizdrživa i završio sam na hitnoj”, rekao je Pokrajac ekskluzivno za Fight Site.

“Još uvijek sam u bolnici na infuziji, a sutra će mi biti napravljeni dodatni nalazi i tek ću onda moći nešto pojesti.”

Fight Site je upravo u ponedjeljak bio na posljednjem Pokrajčevom treningu i stvari su izgledale sjajno. Poki je bio potpuno spreman, a cijeli Croatian Top Team je bio uvjeren u njegovu pobjedu protiv Soszynskog. Jutros su trebali poletjeti za Vancouver.

“Kada su mi rekli da se ne mogu boriti, bio sam spreman i takav otići na meč, no doktori su mi sugerirali da to nikako ne bi bilo pametno. Situacija bi se mogla samo pogoršati i dodatno zakomplicirati”, objašnjava Pokrajac koji se nada da će se se stanje što prije popraviti i da će se uskoro vratiti treninzima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI