Ekskluzivno: Jonesu slomljena ruka, ali je super volje! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.09.2012 09:06h Autor:

Jon Jones nakon meča

Jon Jones uspio je rano jutros po našem vremenu četvrti put u karijeri obraniti svoju titulu prvaka u poluteškoj kategoriji UFC-a, no do toga nije stigao nimalo lako.

16 minuta trajao je ukupno meč protiv Belforta, dominirao je američki borac tijekom većeg dijela borbe, no umalo je izgubio već u prvoj rundi kada je Brazilac pokušao izvesti polugu na ruci. Umalo je i uspio, no Jones se nekako tome othrvao, nastavio borbu i stigao do pobjede prekidom u prvoj minuti četvrte runde.

Koliko je bio opasan taj pokušaj Belforta potvrdio je i sam Jones odmah nakon meča kada je rekao da je spreman bio ići do loma ako treba, da on meč nije planirao predati. Prema svemu sudeći lom se zaista i dogodio, a to dokazuje i fotografija koju je snimio Marko Petrak na licu mjesta u Torontu.

Upravo je lom bio razlog zbog kojeg je Jones propustio konferenciju za medije poslije priredbe, ali to ipak nije uništilo njegovo odlično raspoloženje. Nakon što je bio u bolnici, vratio se u hotel gdje ga je čekao ogroman broj fanova, a on ih nije htio ignorirati.

Podijelio je tako Jones svojom lijevom rukom valjda stotinjak autograma u hotelu i svaki fan je dobio njegov trenutak pažnje. To je definitivno ponašanje koje želimo vidjeti kod prvaka!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI