Čeka li nas sudar titana? Junior Dos Santos: Zanimljiv mi je meč s Overeemom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2015 18:36h Autor:

Junior Dos Santos

Junior Dos Santos se želi boriti što je moguće više, a protivnik s kojim bi se volio naći u oktogonu je Alistair Overeem!

Bivši prvak se nije borio od prosinca i meča protiv Stipe Miočića. "Cigano" je u tom meču slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, ali je pretrpio mnoge ozljede zbog kojih je morao dva puta ići pod nož. Nije poznato kad će se vratiti u oktogon, ali bi se želio boriti s Alistairom Overeemom.

"To bi bila zanimljiva borba.", izjavio je JDS za Combate. "Meč će se dogovoriti ako UFC to želi. Overeem se poboljšao, spojio je dvije pobjede za redom. Nije mi bitno tko je ispred mene, samo se želim boriti kako bih napredovao i opet postao prvakom. Cilj mi je samo boriti se. Meč s Alistairom bi mogla biti dobra borba."

Overeem je već jednom bio "uparen" u meč s Brazilcem, ali je pao na doping testiranju jer je imao povišeni T/E omjer te je dobio 9 mjeseci suspenzije. Nakon toga je odbio meč protiv Juniora opravdavši se da je ozlijedio rebra. Zbog toga su počele kružiti glasine da se Nizozemac boji Brazilca, no Cigano to ne misli.

"Mislim da me Alistair ne izbjegava. On je velika ličnost koja je osvojila mnoge titule. Mi borci ne gledamo na protivnike sa strahom. To mi nema smisla i smatram da je tako i kod ostalih pravih boraca. "Reem" trenira kod Grega Jacksona, nadopunio je svoj arsenal, kao što su udarci stopalom u butinu koje koristi Jon Jones. Napredovao je. Nije krupan kao što je bio i dobio je na brzini.", izjavio je Cigano.

Dana White je nedavno izjavio da bi volio vidjeti meč Dos Santos vs. Overeem, ali da nije siguran "sviđa li se Alistairu ta ideja".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI