Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Edwards potvrdio da neće tužiti Masvidala, ali policija istražuje makljažu | Fight Site

Edwards potvrdio da neće tužiti Masvidala, ali policija istražuje makljažu

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.03.2019 11:09h Autor:

Leon Edwards i Jorge Masvidal

Očekivano, makljaža koja se dogodila između UFC boraca Jorgea Masvidala i Leona Edwardsa nakon Fight Night priredbe u Londonu, će dobiti svoj pravni epilog.

Podsjećamo kako je Masvidal u “backstageu” londonske O2 Arene napao Edwardsa jer je ovaj prekidao dobacivanjem njegov intervju. “Gamebred” je usred razgovora otišao iz kadra te se ispred kamera i gomile promatrača fizički obračunao s kolegom borcem bez previše razgovora ili uvoda. Englez je zadobio oteklinu ispod lijevog oka, baš kao i posjeklinu koja je zahtjevala šivanje.

No, Edwards ne planira tužiti Masvidala. To je potvrdio njegov menadžment nakon što se malo smirila situacija. U kratkom razgovoru s poznatim reporterom Arielom Helwanijem, Edwardsov tim je rekao da tužbe neće biti.

“Leon Edwards neće podići tužbu, prema njegovom menadžmentu”, stoji u kratkoj Helwanijevoj poruci.

To se ne može reći za državna tijela koja su u obliku policijskih snaga stigla na očevid. Helwani je u “tvitu” potvrdio da je lokalna policija bila u hotelu u kojem su bili smješteni UFC borci.

“Izvori mi govore da je lokalna policija trenutačno u hotelu gdje su borci u Londonu i istražuju makljažu između Masvidala i Edwardsa. Edwards je pretrpio posjekotine na licu. Dobacivali su jedan drugome u ‘backstageu’ dvorane te je očito eskaliralo”, stoji u drugom Helwanijevom “tvitu” da bi poznati ESPN-ov novinar zaključio:

“U izjavi Edwardsovog menadžmenta stoji – ‘Leon je u redu. Surađivat će s tijelima UFC-a tijekom istrage ovog incidenta’.”

U današnjem izdanju popularne Helwanijeve emisije na ESPN+ platformi trebao bi gostovati upravo Leon Edwards, baš kao i Jorge Masvidal, pa bi trebali saznati čitavu priču od početka do kraja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI