Edwards poručio Masvidalu: Sad si tek najebao!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.03.2019 20:12h Autor:

Leon Edwards

Leon Edwards zadovoljan je svojim nastupom u borbi protiv Gunnara Nelsona, dok je Jorgeu Masvidalu uputio poruku kakva se ovom vjerojatno neće svidjeti.

Edwards se nakon pobjede i onoga što se u backstageu događalo između njega i Jorgea Masvidala, fanovima obratio putem poruke na društvenim mrežama.

“Jako sam sretan svojom izvedbom u borbi protiv borca visokog kalibra kakav je Gunnar Nelson. Izrazio bih mu poštovanje zbog sjajne borbe koju je pružio i nadam se da ću gledati njegov ponovni uspon. Kao što sam rekao, sedam pobjeda u najjačoj kategoriji ovog sporta. Dolazim po apsolutno sve. 2019. godine bit ću svjetski prvak, držite me za riječ. Ako sada niste uz mene, bit ćete”, glasila je poruka koju je ostavio na Twitteru., a njen posljednji dio bio je upućen Jorgeu Masvidalu osobno:

“Jorge, nije ti baš poštena igra onako jeftino udarati u prilici kad možeš. Ali, sad si tek najebao. Da tamo nije bilo osiguranja, mislim da se ne bi vratio u SAD. Vidimo se uskoro!”

Srećom ovog puta nije bilo Masvidala da mu priđe i kaže neka mu to kaže u lice. On je zadovoljan svojom pobjedom protiv Darrena Tilla i gleda prema budućnosti. Ne znamo hoće li to biti borba protiv Edwardsa, no podloga za istu je stvorena.

Zanimljivo, o Edwardsovom karakteru dovoljno govori činjenica da mu je dvorana u njegovoj državi fučkala tijekom predstavljanja, a tijekom borbe je cijela izvodila vikinški borbeni huk. Možda bi Leon trebao malo promisliti o tome kakvu sliku ostavlja. Ili je to već sada, prije nego se zapravo probio među najpoznatije borce, gotova stvar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI