Eduardo: Sterling me provocira jer sere u gaće od straha!

UFC 30.09.2015 14:57h Autor:

Johnny Eduardo

Nakon što je UFC u ponedjeljak konačno potvrdio da će idući protivnik Aljamaina Sterlinga biti Johnny Eduardo, nije trebalo dugo da oba borca počnu s prepucavanjem putem interneta.

Eduardo smatra da je nesigurnost razlog zbog kojeg ga Sterling virtualno napada.

"Ako mu je cilj omesti me, koristi krivu taktiku. Želi mi ući u glavu, no nema pojma što sam ja sve prošao u životu. Očito je pun straha i nesigurnosti. On je kao pas koji laje i laje, ali nikad ne ugrize. Napada samo zato što misli da je to najbolja obrana. Pokušava ispasti opasan, ali istina je da sere u gaće od straha. Svaki dan posjećuje moj Twitter profil, očito je zaljubljen", rekao je Johhny.

Brazilac koji je rangiran na 10. mjestu bantam kategorije također misli kako se neporaženi Sterling pokušava gurati preko reda kada je pozicija u diviziji u pitanju.

"Zabrinut je zbog svog položaja u UFC-u pa želi postati zvijezda preko noći. No, ne ide to baš tako. On živi u svojoj glavi. Trebao je tražiti dopuštenje od mame da se bori samnom. Dobro on provocira, ali samnom je situacija
drugačija jer ga se ne bojim", dodao je.

Dvoboj ovih boraca zakazan je za 10. prosinac u sklopu Fight Night 80 priredbe u Las Vegasu. Glavne borbe večeri predvodit će Page VanZant protiv Joanne Calderwood i Jim Miller protiv Michael Chiesae.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI