Edgar želi Hollowaya napasti na Havajima: Želim detronizirati kralja na njegovom tlu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2017 18:51h Autor:

Frankie Edgar

Sve se čini kako je Frankie Edgar prvi koji će napasti Maxa Hollowaya na tronu perolake divizije UFC-a. A bivši prvak lake kategorije to želi napraviti na njegovom domaćem tlu, na Havajima.

Zapravo, čini se kako su trenutno samo dva ozbiljna kandidata za napad na vrh kategorije. Jedan je Cub Swanson, kojeg je Holloway unutar svog šampionskog niza već savladao te Frankie Edgar, borac s kojim se nekim čudom do sada nije još susreo u kavezu. I Edgar smatra kako bi upravo on trebao biti taj, a za to ima jako dobar razlog:

“Ja se borim s najboljim borcima svaku svoju borbu i pobjeđujem ih jednog po jednog. A osim toga sam i jedini s kim se Max još nije borio. Ukoliko Max želi biti dominantan prvak koji je očistio diviziju, na njemu je da se bori protiv mene. Također mislim kako bi se i on radije borio protiv nekoga kao što sam ja, nego protiv nekoga koga je već dominantno pobijedio i završio.”

Edgar je zapravo već detronizirao jednog prvaka s Havaja, B.J.-a Penna, pobjedom nad kojim je postao prvak lake kategorije. Ovim bi putem imao priliku nešto slično ponoviti i doći do trona druge divizije, a to bi volio napraviti na gostujućem terenu.

“Gledao sam Maxa kada je izjavio kako želi još jednog bivšeg prvaka dodati svojoj listi. A ja nemam ništa protiv boriti se protiv njega na Havajima te detronizirati prvaka na njegovoj zemlji.”

Sve je izglednije kako bi se Maxova prva obrana mogla održati upravo na Havajima, za koje on i Penn već neko vrijeme lobiraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI