Edgar poručio McGregoru: Aldo je drukčija zvijer!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2015 09:13h Autor:

Frankie Edgar

Frankie Edgar bio je jedan od onih koji su navijali za Dennisa Sivera u meču protiv Conora McGregora jer u tom bi slučaju on bio kandidat za napad na pojas u pero kategoriji koji drži Jose Aldo.

Nakon što je na UFC-u 156, koji je održan u veljači prošle godine, poražen od Josea Alda u borbi za naslov UFC prvaka u pero kategoriji Frankie Edgar se vratio s tri pobjede te je istaknuo kandidaturu na novi napad na pojas i revanš s Aldom. Za to mu je prije svega bila potrebna pobjeda Dennisa Sivera protiv Conora McGregora. No, ona se nije dogodila jer Irac je sve riješio tijekom druge runde.

"Siver mi je upravo slomio srce, ali McGregor je djelovao čvrsto. Conor je donio nova uzbuđenja u ovu kategoriju i svi mu trebamo zahvaliti. Ne želim mu zahvaliti što mi je uzeo priliku da se borim za naslov, ali zaslužio je to. No, Aldo je drugačija drukčija zvijer. Ima brzinu i doseg. No, McGregor je sposoban dići se brzo nakon rušenja. Sad to znamo.", izjavio je Frankie Edgar.

Borba za naslov UFC prvaka između Alda i McGregora održat će se 23. svibnja na UFC-u 187 dok će Edgar još malo pričekati ime svojeg novog protivnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI