Edgar: Aldo je odmah uz Andersona Silvu!

UFC 11.01.2013 12:32h Autor:

Frankie Edgar

Frankie Edgar definitivno spada među vrlo cijenjene borce, ne tako davno čak ga je i veliki Georges St-Pierre proglasio najboljim MMA borcem na svijetu po svojoj procjeni, što je mnoge iznenadilo.

Planovi Edgara potpuno su poznati, on će u veljači napokon odraditi svoj meč u pero kategoriji nakon što je dvije godine bio prvak UFC-a u lakoj kategoriji, a početkom 2012. godine pojas mu je uzeo Benson Henderson.

Iako su neki očekivali da bi mogao imati problema sa spuštanjem kilaže i dolazak u kategoriju kojom trenutno vlada Jose Aldo, to ni približno nije tako i već se uvelike približio granici od 66 kilograma.

"Neću provoditi nikakva testiranja kako će moj organizam reagirati na spuštanje kilaže, jer nisam zapravo tako težak. Sa svojim stalnim treninzima ja sam manje od pet kilometara udaljen od pero kategorije, tako da tu ne očekujem nikakve probleme."

"Aldo je odličan udarac, izrazito je brz i eksplozivan. Sjajno radi koljenima i nogama, on je danas možda čak i najdinamičniji borac u MMA svijetu uz Andersona Silvu", dodao je Frankie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI