Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Eddie Bravo: Tony će zahvaliti Khabibu nakon što ga ovaj bude srušio | Fight Site

Eddie Bravo: Tony će zahvaliti Khabibu nakon što ga ovaj bude srušio

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2018 21:20h Autor:

Eddie Bravo i Tony Ferguson

Jedan od najvećih američkih BJJ majstora i grappling trener Tonya Fergusona, Eddie Bravo, uvjeren je da će njegov učenik jako dobro odraditi posao protiv Khabiba Nurmagomedova, posebno ako dođe do rušenja od strane Dagestanca.

Bravo priprema Fergusona za najvažniju borbu karijere i možda i najintrigantniju borbu od svih do sada ugovorenih za UFC eventa u ovoj godini. I kaže kako je impresioniran svime što radi protivnik njegovog borca.

“Khabib će još dugo vremena biti najteži mogući protivnik svima u lakoj kategoriji. Conor bi bio puno lakši test za Tonya. Nitko ne radi ono što radi Khabib, njegova rušenja i njegov ground n’ pound, to je nevjerojatno. U tome segmentu bih čak rekao da je najbolji svih vremena. Protivnici jednostavno ne žele s njim dolje, a kada se tamo nađu, onda samo traže način kako se vratiti na noge. Čak i kada uspiju, vrlo brzo se ponovno nađu dolje”, iznio je Bravo hvalospjeve za Nurmagomedova.

Ali, on je uvjeren kako ima drugačijeg borca nego što su to svi dosadašnji Khabibovi protivnici. Bravo je genijalac borbe na leđima, odnosno borbe iz full i ‘rubber’ garda, a to je prenio na svoje borce. Tako je uvjeren da Ferguson ima sve što je potrebno za odgovoriti ukoliko se nađu u parteru.

“Kod nas će biti drugačija situacija, imati ćemo svoju strategiju. Ukoliko se Tonya nađe na leđima, on će ga napasti iz te pozicije. Zapravo, Tony će mu se zahvaliti ukoliko ga ovaj sruši i spremni smo priuštiti mu vatru. Biti će to nešto novo za Khabiba, nešto što još nije iskusio. Znam da će mu obrana biti spremna, znam da će maksimalno proučiti ‘rubber guard’, iz kojeg Tony najbolje djeluje, no vjerujem kako će mu napraviti žestoke probleme.”

UFC 223 održava se 7. travnja, što znači da je do eventa ostalo nešto više od dva mjeseca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI