Eddie Bravo oduševljen Conorom McGregorom: Došao je u dvoranu i odmah sparirao s mojim najboljim učenicima (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2015 13:05h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor je nedavno uletio u dvoranu 10th Planet Jiu Jitsu vlasnika Eddia Brava te je svojim pristupom i vještinama oduševio majstora BJJ-a.

Conor je rekao Bravu da je samo trebao udariti vreću te da je zbog toga ušao u dvoranu.

"Trenirao sam svoje učenike i vidio da netko tuče vreću u kutu dvorane. Pitao sam: 'Je li to Conor McGregor tuče vreću u mojoj dvorani?'", rekao je Bravo i dodao:

"Vratio sam se svojim učenicima i Conor je nakon tri minute došao do nas i pitao 'gdje su tvoji najbolji momci'. Spojio sam ga s mojim najboljim učenicima i cijelo vrijeme ih je tražio još. Nitko to ne radi! Niti članovi UFC-a. Mnogi UFC-ovci dođu u posjet ili na trening, ali nitko na sparinge."

"Poznati borci iz UFC-a generalno ne treniraju i razumijem odakle dolaze. Oni treniraju u nekoj dvorani u kojoj ne znaju učenike, vježbaju bez kamera i opasnosti da ih netko snimi kako su izgubili od anonimnog jiu jitsu borca. Oni ne žele takve stvari.", izjavio je Eddie.

Bravo vjeruje da je McGregor mentalno jak.

"To mi je pokazalo da Conor ima mentalitet i da ga nije strah trenirati i sparirati s vrhunskim grapplerima kako bi unaprijedio svoje vještine. To je odlično! Tad sam shvatio zbog čega je toliko dobar. Cijelo vrijeme traži način kako bi evoluirao. To je dobar znak. Vidio sam iz prve ruke. McGregor ima mentalitet zbog kojeg može biti odličan u jiu jitsuu."

Conor McGregor će na UFC-u 189 napasti pojas prvaka Josea Alda i sudeći prema izjavama svojeg trenera, ne bi se trebali čuditi ako "Notorious" prisili Alda na predaju jer u "svom klubu 'muči' sve nositelje crnog pojasa."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI