Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Eddie Bravo objasnio zašto McGregor želi izbjeći Fergusona | Fight Site

Eddie Bravo objasnio zašto McGregor želi izbjeći Fergusona

UFC 21.10.2017 18:52h Autor:

Tony Ferguson

Eddie Bravo je Tonyja Fergusona za njegovo osvajanje privremene titule u lakoj kategoriji na UFC-u 216 promovirao u crni pojas brazilske jiu- jitse i smatra da je sada vrijeme da Conor McGregor protiv njegovog borca konačno brani svoj regularni pojas kojeg je osvojio u studenom prošle godine u New Yorku.

“Conor mora biti idući, rekao je Bravo za SevereMMA. “Mora biti. Mislim, ili Conor ili neka ostavi pojas. Mora braniti naslov ili ga ostaviti, tako to ide. Tony drži taj pojas. To je privremeni pojas, ali on ima taj pojas… To je trenutno najveća borba, Conor protiv Tonyja. On je jedan od najboljih na svijetu, već se dokazao.”

McGregor je danas dovoljno moćan da sam bira protivnike i trilogijska borba s Nateom Diazo, koju favoriziraju njegovi treneri, financijski je puno isplativija opcija za irsku zvijezdu. No Bravo smatra da McGregor zapravo želi izbjeći “El Cucuyja” jer u njemu vidi nesavladivu prepreku.

“Izgleda da Conor ne želi imati nikakve veze s Tonyjem. Čini se da uopće nije zainteresiran. Tony ga nikada nije zanimao jer zna kakav je Tonyjev um. Zna da Tonyja ne može mentalno slomiti.”

Na pitanje je li čuo išta iz UFC-a o potencijalnoj borbi s McGreogorom Bravo je odgovorio: “Ne, ne. baš ništa.”

“On se već vratio treninzima i radi na stojci. Zna da priča nije još gotova. Tko god mu bude idući protivnik, bio to Conor ili Khabib, bit će to uzbudljiva borba.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI