Eddie Alvarez: UFC me pokušava iskoristiti da promovira Gaethjea

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.10.2017 22:46h Autor:

Eddie Alvarez i Justin Gaethje

Eddie Alvarez je dovršio snimanje Ultimate Fightera i sada se u potpunosti posvećuje borbi protiv Justina Gaethjea, koja ga čeka početkom prosinca. No, nije mu problem iznijeti mišljenje kako UFC zapravo njega u toj borbi koristi da bi pokušali promovirati Gaethjea.

Naravno, Eddie tu misli na to da bi Gaethjeove dionice automatski porasla pobjedom protiv njega, što bi možda bilo dovoljno čak i za napad na naslov. Gaethje je stilom borbe svakako borac koji bi UFC-u mogao donijeti dodatni interes kod fanova, a nekim je izjavama dokazao kako i izvan samog kaveza može biti vrlo zanimljiv. S druge strane, Eddie je bio na vrhu s kojeg je brzo pao, a UFC se nakon toga nije previše potrudio oko njegove promocije i pokušaja vraćanja u žižu glavnih zbivanja.

Sve je to dovelo do toga da Eddie smatra kako je došao do pozicije Ultimate Fighter trenera i borbe protiv Gaethjea na račun svoga imena, no također da UFC koristi to ime da bi ljude zainteresirali za borbu. A tamo bi im onda bio cilj upoznati ih sa svojom novom zvijezdom, Justinom Gaethjeom. Tako da je u potpuno drugi plan pao revanš Eddiea Alvareza i Dustina Poiriera, nakon što je njihova ovogodišnja borba završila poništenom, nakon ilegalnih udaraca.

“Ako UFC nešto želi, onda će oni to i dobiti, znate na što mislim? Oni će uvijek napraviti da se boriš protiv onoga protiv koga oni žele, nema tu puno pregovaranja, posebno kada sam ja u pitanju. A ja sam zapravo dosta jednostavan, nisam tip koji će zahtijevati nešto posebno. UFC nije htio revanš protiv Poiriera, htjeli su tu borbu protiv Gaethjea. Žele njega promovirati i iskoristiti će moje ime za to. No, znate što? Ja imam malo drugačije planove. Poznam ovu igru, znam koliko naporno radim, a ja sam također bio nešto kao on, momak koji dolazi i koji se treba dokazati. To je zapravo vrlo zabavan dio svega ovoga”, iznio je Eddie svoje mišljenje te planove kako misli UFC-ovu pokvariti njihov “scenarij”.

Eddie također ima svoju misiju, a to je povratak na staze napada na titulu prvaka, koji je podosta neslavno izgubio, odnosno nije puno prvaka tako demolirano od strane izazivača, kao što je Alvarezu to napravio Conora McGregor na UFC 205 eventu. Eddie je tako fanovima ostao dužan, ali isto tako smatra kako je ostao dužan i sebi. Ukoliko savlada Gaethjea, prvi dio posla je obavio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI