Eddie Alvarez: McGregor se do sada nikad nije morao prilagođavati protivnicima jer ih je sam birao

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.10.2016 14:01h Autor:

Eddie Alvarez i Conor McGregor

Eddie Alvarez u potpunosti je uvjeren kako će mu borba protiv Conora McGregora uistinu biti “laka lova”. Odnosno misli da nema tog smjera u borbi koji bi Irca odveo do pobjede i osvajanja pojasa prvaka lake kategorije.

Prvak lake kategorije uvjeren je da ima sve potrebno da savlada Conora McGregora, odnosno da je Irac napokon dobio protivnika kakvog mu je UFC do sada izbjegavao dati. Objasnio je zašto to misli te je zapravo iznio mišljenje velikoj broja fanova, koji imaju sličan dojam o trenutno najpoznatijem svjetskom MMA borcu:

“Svaku borbu do sada Conor si je birao sam, prema stilu koji mu odgovara i to ga je dovelo do toga gdje je sad. Ako pažljivo pogledate, možete vidjeti da se on nije borio protiv borca koji ga je namjeravao napasti na podu. Jedini koji je to bio je Chad Mendes, no to je bilo u kratkom roku i bez priprema te je Conor to morao prihvatiti. Osim toga, borio se samo protiv stand up boraca koji uopće ne napadaju na podu niti namjeravaju odvesti borbu tamo. Tako je uvijek imao priliku biti svoj, bez da se ima potrebno prilagođavati bilo čijem stilu.”

Taktiku Alvarez ne otkriva, a čak želi reći kako mu niti ne treba. Smatra kako nema aspekta borbe u kojem bi McGregor mogao pronaći ono što mu treba za ujedinjenje dva UFC pojasa:

“Protiv njega mogu raditi što god želim, u bilo kojem aspektu. Protivnici koje je imao su mu dozvolili da izgleda sjajno i to je zaslužno za sve. To ti WWF fanovi koji ga prate žele vidjeti. Vide borca kojem je sve prilagođeno njegovim kvalitetama, iz razloga da bi izgledao dobar u tome. Ja protiv njega mogu što god želim, pa čak i ako želi stajati. Ukoliko ne bude micao glavu, dobit će pregršt udaraca. Chad Mendes ima mali raspon ruku, pa ga je udarao bez problema prije nego ga je srušio na pod. Njegova obrana je katastrofalna. A ja sam kompletan borac koji može na sve odgovoriti.”

Jedva čekamo 12. studenog, samo to znamo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI