Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Eddie Alvarez: Jednostavno, zasrao sam sve što sam mogao | Fight Site

Eddie Alvarez: Jednostavno, zasrao sam sve što sam mogao

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.11.2016 19:11h Autor:

eddie-alvarez

Unatoč tome što je vjerojatno došao do honorara kojim će na dugo godina zbrinuti njegovu obitelj, Eddie Alvarez bio je najtužnija osoba na UFC 205 eventa. Bez pojasa prvaka ostao je doslovno bez ispaljenog metka.

Već dugo nismo vidjeli ovako loš nastup jednog prvaka, koji je bio u potpunosti demoliran od izazivača. Eddie Alvarez svoj je pojas morao ostaviti posramljen i uništen u svakom sportskom smislu. Dva dana nakon toga, Eddie je skupio hrabrosti nešto izjaviti o onome što se dogodilo:

“Sve što mogu reći o svom nastupu je da sam zasrao sve što sam mogao. Nisam napravio ništa od onoga što sam trenirao, borio sam potpuno suprotno od onoga što smo svakodnevno planirali i prolazili posljednjih deset tjedana.”

Otkrio je kakav je bio plan te zašto misli da ga se nije pridržavao. Emotivno je slomljen i krvi samo sebe. Ne može prihvatiti da se sve dogodilo na taj način i još neko vrijeme misli kako neće biti miran:

“Osnovni plan bio je jednostavan, kretati se ulijevo i većinom hrvati. Umjesto toga, ja sam kružio točno na njegovu lijevu ruku i pokušavao boksati. Način na koji sam se borio bila je smrtna kazna i rezultat svi vidimo. U ovom sportu postoji jako mali prostor gdje je dozvoljena neka greška i ja sam plaćam za svoje. Došao sam do najveće scene i najveće publike u mom životu i onda sam jednostavno sjebao. Srce me boli i morati ću se boriti sa žaljenjem i bijesom. Sve greške koje nisam smio napraviti protiv nekoga kao što je on, u subotu sam ih napravio. Razočaran sam u sebe i za ovo nije kriv nitko od mojih trenera i trening partnera. Njih sam također razočarao, kriv sam jedino ja sam.”

Zaradio je ogromnu svotu koja još uvijek nije javna, no niti ona ga ne može utješiti:

“U svojoj glavi sam mislio kako je svota koju ću zaraditi ono što me čini sretnim, no imam problema pri uživanju u tome, jednostavno ne mogu. Sretan sam što ima svoju suprugu i djecu koji mi donose osmijeh na lice te zbog njih znam kako će sve biti u redu. Uživao sam u cijelom tjednu prije borbe, sve je bilo jako zabavno. No na kraju njega sam imao jako lošu noć. Mogu se samo nadati da će mi se još jednom ukazati ovakva prilika. A onda ju neću propustiti iskoristiti.”

Eddie je podosta brzo došao na vrh. Nažalost po njega, još je brže pao s njega. I rijetko tko će ga se prvim dojmom sjećati kao prvaka, više će ostati ljudima u sjećanju kao čovjek kojeg je Conor McGregor demolirao i ušao u povijest.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI