Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ed Soares: Razlaz s Aldom je bio jako čudan | Fight Site

Ed Soares: Razlaz s Aldom je bio jako čudan

UFC 10.02.2012 11:17h Autor:

Ed Soares i Jose Aldo

Nakon što je veliko menadžersko carstvo Eda Soaresa prije nekoliko mjeseci napustio Junior dos Santos, to je nedavno učinio još jedan UFC-ov prvak – Jose Aldo.

O razlozima se moglo samo nagađati, a niti sam borca, niti menadžer do jučer nisu komentirali naprasni razlaz. Soares, inače osnivač i vlasnik Black Housea, je jučer u intervjuu za MMAFighting pokušao objasniti zašto je dobio otkaz od Alda. Prema njegovoj verziji vijest je stigla od Aldova trenera Andre Pederneirasa.

“Nije se radilo zapravo o ničemu drugome osim da je njegov trener, koji mu je ranije bio i menadžer, odlučio da Aldu više ne trebaju naše usluge. To je otprilike bilo to.”, izjavio je Soares i dodao:

“Sve se odvilo na vrlo čudan način. Njegov nam je trener poslao e-mail i to je bio kraj.”

Poznati MMA menadžer, koji u svojoj “ergeli” i dalje ima borce poput braće Nogueira, Lyota Machide i Andersona Silve, inzistira kako nikakve zle krvi nije bilo na relaciji snjegovim, sada već bivšim, pulenom. Indikativno jest kako ga se prije nekoliko mjeseci gotovo odrekao i Anderson Silva, no problem je na koncu izglađen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI