Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ed Herman se okuražio: Hoću Andersona Silvu (VIDEO) | Fight Site

Ed Herman se okuražio: Hoću Andersona Silvu (VIDEO)

UFC 06.02.2012 09:58h Autor:

Ed Herman

Nitko tko je gledao meč Eda Hermana protiv Clifforda Starksa na UFC-u 143 nije bio previše impresioniran predstavom ovog UFC-ovog veterana koji je u promociji još od 2006. godine. Osim samim krajem meča!

Novopridošli Starks je apsolutno dominirao u prvoj rundi, a još boljem ritmu je nastavio i u drugoj dionici. Ipak, iskusni Herman je uspio iskoristiti jedan trenutak nepažnje, “počistio je Starksa, uzeo mu leđa i ugušio ga “rear-naked-chokeom”. U jednom trenutku gledali smo dominaciju jednog borca, a tek trenutak kasnije, isti taj borac je tapkao. Upravo je i to jedna od ljepota slobodne borbe.

S ovom pobjedom Herman je nanizao tri slavlja zaredom: Tima Credeura, Kylea Nokea i sada Clifforda Starksa. Nakon meča je hrabro izjavio da bi se u sljedećem meču volio boriti protiv Andersona Silve.

Na pitanje koga vidi kao sljedećeg protivnika, Herman je bez oklijevanja izjavio:

“Andersona Silvu, on je prvak.”

Herman je doduše dobio da bi prihvatio i meč protiv Michaela Bispinga.

“Ne bi imao ništa protiv. Izgledao je sjajno u posljednjoj borbi. Mislim da bi to bila dobra borba”, zaključuje UFC veteran.

S obzirom da će Anderson Silva biti zauzet dvobojem protiv Chaela Sonenna, čini se kako je izglednija opcija za Hermana dvoboj protiv britanskog majstora slobodne borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI