Ed Herman i Derek Brunson na UFC 183

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2014 16:16h Autor:

Ed Herman

Ed Herman i Derek Brunson saznali su novi datum za njihov meč, a to je 31. siječnja iduće godine na UFC 183 eventu, a oba borca su puno nabrijanija nego što je bio slučaj do prošlog vikenda, kad su se trebali sastati na UFC on FOX 13.

Derek Brunson i Ed Herman nastupit će u najnovijoj borbi dodanoj na UFC 183 event, 31. siječnja. Ova dva borba trebali su nastupiti prethodni vikend u Phoenixu, no Brunsonu se dogodilo trovanje hranom samo dan prije nastupa te je morao odustati.

Sve to je uzrokovalo žestoku raspravu i međusobno vrijeđanje preko Twittera, a UFC je vrlo brzo reagirao te im pronašao novi datum. Tako će praviti društvo borcima na programu kojeg predvode Nick Diaz i Anderson Silva.

Herman (21-10, 8-7 u UFC-u) je inače iskusni i dugogodišnji UFC-ov borac, koji je iskristalizirao kao možda i najveći "gatekeeper" unutar organizacije. Ipak, u posljednje četiri godine slavio je u čak pet od šest borbi unutar organizacije, no usput je doživio i poraz od Jacarea Souze, kad je bio "posuđen" Strikeforceu.

Brunson (12-3, 3-1 u UFC-u) je pristigao upravo iz Strikeforcea, a svoj najimpresivniji nastup do sad je doživio u borbi koju je izgubio. Dvije runde je odradio potpuno dominaciju protiv Yoela Romera, da bi bio nokautiran u trećoj. U posljednjoj borbi je savladao Rafaela Natala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI