Ebersole prokomentirao Hallmanove zabranjene minijaturne gaćice (VIDEO)

UFC 08.08.2011 09:09h Autor:

Brian Ebersole

Čini se kako su plave speedo gaćice “ukrale show” na UFC-u 133. Iako je event bio nakrcan odličnim borbama, glavna priča nakon podvlačenja crte je zanimljiv outfit u kojem je izašao veteran Dennis Hallman.

No, niti on mu nije pomogao u meču protiv odličnog Briana Ebersolea. Što je nakon meča izjavio zanimljivi borac s prebivalištem u Australiji?

“Ne mogu se žaliti, malo me leđa bole i ukočen sam. Malo me je i sram jer mi je Dennis uzeo leđa tako lako. No, dosta sam vježbao iz te pozicije čak i udarce i odlučio sam samo biti jako strpljiv. S dvije pobjede u UFC-u i činjenicom da mi je trebalo toliko dugo da dođem ovdje gdje sam sada, drago mi je što me se ne mogu tako lako riješiti i što ostajem”, izjavio je Ebersole za MMAFighting.

Hallman je, pokazalo se nakon meča, u dvoboj ušao ozlijeđen…

“Da, imao je jako nateknuti lakat koji je ozlijedio u četvrtak. Zbog toga nije mogao dobro koristiti ruku. Dao mi je priliku i ja sam je iskoristio. Nije to nikakva isprika od njega. Odabrao se boriti, odabrao je pokušati zaraditi svoj bonus za pobjedu. Što je, tu je.”

Ebersole priznaje kako mu je taktički plan bio držati meč u stojci. Zašto ga je promijenio?

“Kada sam došao u gornju poziciju garda, bio sam dosta oprezan jer se radi o kvalitetnom borcu. No, kada sam ispalio par udaraca i vidio da on neće čvršće zatvoriti gard i da me neće pokušati ‘svipati’, odlučio sam ostati tu. Inicijalni plan je bio da ga pustim da se ustane i da me opet pokušava srušiti kako bi se umorio. Promijenio sam plan jer sam osjetio da to treba učiniti i zato sam ga završio.”

Kao i u prvom UFC nastupu, Amerikanac je u kavez izašao s prsima izbrijanim u obliku strelice. Zašto se i ovaj put odlučio na isti motiv?

“Napravio sam natječaj za novu ideju na jednoj web stranici i javilo se 20 ljudi. Zapravo je šest prijava bilo od iste djevojke. Nisam dao nikakve smjernice osim da se mora vidjeti dobro na TV-u. Jedino je znak dolara bio približno efektan kao strelica. I dalje ću poslati nagrade za taj natječaj iako sam odlučio zadržati strelicu”, objašnjava Ebersole i dodaje kako je bio iznenađen što mu je Hallman pokušao parirati i na tom šaljivom dijelu.

“Mislim da je Shonie Carter prvi isfurao te gaćice. Bio sam iznenađen što je uopće pokušao biti zanimljiviji od mene, no uspio je. Svaka čast. Bilo mi je malo čudno, no cijeli život sam se hrvao pa sam naviknut. Ipak, kada mi je uzeo leđa, bio je čudno. Nisam htio mladog, zdravog, nabrijanog lika s takvim gaćicama imati na leđima.”

Što je sljedeće za Ebersolea?

“Nakon prve pobjede, tražio sam Dennisa Hallmana ili Matta Serru. Radi se o legendama koje imaju mnogo borbi i znao sam da će u meni izazvati želju za bitkom. Vidio sam Serru danas, no izgledao mi je pomalo izvan forme. Ne znam je li se umirovio i koja je priča s njim, no ako se i dalje natječe, on je čovjek s kojim bih se volio boriti. Ima tu još nekoliko starijih boraca poput Renza Gracieja koji će se ponovno natjecati u UFC-u. Ne znam da li bi mi UFC htio dati njega. Za sada znam da sam daleko od naslova pa bih se volio boriti protiv boraca koji me interesiraju, a to su veterani. Želim se boriti protiv boraca koje sam gledao na televiziji. Ne bih htio otići u kavez s Roryjem MacDonaldom koji ima 22 godine i ne znam ništa o tom klincu. Ako dođe do toga da se vinem na vrh ljestvice, onda dobro. No, ovo mi je prvi ugovor i želim dokazati da sam jedan od najboljih veterana”, zaključuje u najmanju ruku zanimljivi i vrlo kvalitetni borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI