Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ebersole: Koscheck je “kita” od čovjeka | Fight Site

Ebersole: Koscheck je “kita” od čovjeka

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.03.2012 08:56h Autor:

Brian Ebersole

U velikom intervjuu za VigilanteMMA, UFC-ov intrigantni borac Brian Ebersole govori o odnosu sa svojim kolegom i bivšim suborcem iz AKA dvorane, Joshom Koscheckom.

Ako ste očekivali pohvale i hvalospjeve za jednog od najboljih boraca svijeta u velter kategoriji, onda ste se prevarili. Ebersole je, naime, Koschecka nazvao pogrdnim nazivom – kitom.

“Nisam jedini koji misli da je to ‘kita’ od čovjeka. Nekoliko puta sam bio u AKA dvorani od kada sam se preselio u Australiju. Nakon 14 sati leta sam otišao direktno u dvoranu i rekao sam svima da imam prilično ozbiljnu ozljedu vrata. Sparirao sam s Fitchom koji me dobrano prebio, no pazio je na ozljedu. No Koscheck se ponašao kao da se borimo za novac. Socijalno se također ponašao kao primitivac, ali to je normalno”, opisuje Ebersole svoja iskustva s Koscheckom.

“Nikada u životu mi se nije zahvalio na tome što sam mu ‘sredio’ prvu borbu ili što sam si uništio božićne blagdane kako bi mu pomogao da se spremi za meč. Mislim da je uspješan jer ga čitav život prati sreća. No, to je u redu. Ali kada ti se u životu otvori i kada ti se potrefi da živiš svoj san, onda se moraš ponašati kao gospodin i zahvaliti se na tome. Očito je da Josh nema te socijalne kvalitete iako bih pretpostavio da obrazovan čovjek kao on ima neke manire”, dodaje Ebersole koji od dolaska u UFC ima čistih 3:0.

U nastavku intervjua američki borac opisuje Koscheckov razlaz s AKA gymom i trenerom Javierom Mendezom i tvrdi da je jedini razlog zbog čega je dvojac prekinuo suradnju Kosckeckov primitivizam.

“Javier uvijek kaže što misli, stoga nije čudno što su se na kraju pokačili. Obično se Koschecku svi ulizuju, a Mendez nije takav tip…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI