Easton vjeruje u iskustvo, Dillashaw izvukao pouke iz poraza

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2014 14:26h Autor:

Mike Easton

Jedna od zanimljivijih borbi sutrašnjeg Fight Nighta 35 u Atlanti trebala bi biti ona u bantam kategoriji između Mikea Eastona i T.J.-a Dillashawa. Oba ova borca pretendiraju na sam vrh bantam kategorije, no u ovu borbu ulaze nakon neugodnih poraza u zadnjim borbama.

Mike Easton ulazi u ovu borbu nakon dva poraza u posljednje dvije borbe, unatoč vrlo dobrim nastupima, od Raphaela Assuncaoa je izgubio pruživši vrlo dobru borbu, dok je ona protiv Brada Picketta u Švedskoj bila proglašena borbom večćeri, no i nju je izgubio, podijeljenom odlukom. Sada ima priliku to ispraviti protiv velikog potencijala T.J.-a Dillashawa.

"Dillashaw je sjajan borac iz sjajnog tima, brzo je došao u Top 10 divizije, no ja vjerujem u svoje iskustvo. Profesionalno se bavim ovim sportom devet godina, on tek četiri i tu vidim svoju prednost. Vjerujem da sam puno bolji na nogama i da će on pokušati što prije odvesti borbu u parter, no ni tamo nisam bezopasan i imam dovoljno svojih oružja kojima mu mogu parirati", rekao je Easton o svom sutrašnjem protivniku.

Dillashaw je, s druge strane, također poražen od Assunacao u svojoj zadnjoj borbi, koja je također odnijela naslov borbe večeri, i to nakon što je u prvoj rundi svog protivnika par puta imao "na rubu". Nažalost po njega, tijekom te runde se ispuhao, drugu je izgubio za nijanse, dok ga je u trećoj Assuncao potpuno izdominirao.

"Izvukao sam pouke iz te borbe i sigurno u ovu ulazim jači i spremniji. Ta borba mi je pomogla da dođem do zaključka koji su nedostaci u mom nastupu i u pripremi ove borbe najviše sam radio na njima. Eastona cijenim, opasan je protivnik, također pripada vrhu divizije, no s druge strane će mu stajati najbolji Dillashaw do sada", rekao je član Alpha Male tima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI