E-mail potvrđuje da će Cyborg nastupiti na UFC-u 214, Zingano ipak protivnica?

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.06.2017 15:45h Autor:

Cyborg vs. Zingano

U četvrtak je potvrđeno kako se najopasnija borkinja svijeta Cris Cyborg neće boriti protiv prvakinje Invicte Megan Anderson. To ipak ne znači da Brazilka neće nastupiti na UFC-u 214 koji je zakazan za 29. srpanj i kalifornijski Anaheim. Naime, ponovno je u kombinacije za protivnicu Cyborg ušla UFC veteranka Cat Zingano.

Američki mediji su došli u posijed e-mail poruke tima Cris Cyborg u kojoj raspravljaju oko određenih sponzorskih dogovora za sljedeći nastup. U njemu jasno stoji kako će Cyborg nastupiti 29. srpnja na UFC-u 214, no “da protivnica još uvijek nije službeno potvrđena”.

Paralelno je stigla i potvrda iz tima Zingano koji tvrde da se oko meča s Cris Cyborg razgovara i pregovara, ali daleko od javnosti.

S obzirom da je Anderson otpala kao opcija, čini se kako UFC i nema previše izbora. S Rondom Rousey koja je potpuno izvan svega, Holly Holm koja je izgubila status top borkinje, Mieshom Tate koja je otišla u mirovinu te Joannom Jedrzeyczyk i Amandom Nunes koje jednostavno ne privlače dovoljno pažnje i ne prodaju dovoljno PPV prijenosa, UFC pod hitno u akciju mora vratiti trenutačno najpopularniju borkinju – Cris Cyborg.

A Cat Zingano je u ovom trenutku najizglednija protivnica za Anaheim…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI