Dvoboj Silva vs. Sonnen u Brazilu i dalje upitan, problem sigurnost!

UFC 19.02.2012 11:41h Autor:

Anderson Silva i Chael Sonnen

Mike Roberts, menadžer Chaela Sonenna, je otkrio da UFC i dalje muči sigurnosni aspekt dvoboja za titulu prvaka svijeta u srednjoj kategoriji koji bi njegov pulen trebao odraditi narednog ljeta u Brazilu protiv Andersona Silve.

Roberts je u razgovoru za MMAWeekly otkrio da je cijela priča daleko od konačne realizacije.

“Mogu samo reći da nam službeno nije ponuđena ta borba. Imao sam sastanak s Lorenzom Fertittom u Las Vegasu i kratko smo prokomentirali situaciju. Postoji nekoliko opcija. Obojica smo se sastali da je to meč koji bi se trebao dogoditi, no nismo uglavili gdje bi se meč trebao održati”, otkriva Roberts i dodaje:

“Imao sam brige kako će proći Chad Mendes u Brazilu, no moje su brige bile očito bespotrebne. Tretirali su ga s puno poštovanja. Bilo mu je fenomenalno. Očekujem li istu stvar za Chaela? Apsolutno ne. Postoje stvari koje se trebaju riješiti. Ne kažem da se dvoboj neće održati. Samo kažem da još uvijek nemamo službenu ponudu.”

Dvoboj Silva vs. Sonnen planiran je za početak narednog ljeta i priredbu u Sao Paolu. Zbog ružnih izjava iz prošlosti o Brazilu prvog izazivača, UFC se boji da bi dvoboj mogao biti prevelik sigurnosni rizik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI