Dvije sjajne borbe za Fight Night 49: Maia vs. Pyle i Carmont vs. Leites

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.07.2014 19:08h Autor:

Thales Leites

UFC je dodao još dvije borbe na program UFC Fight Night 49 eventa u Tulsi. Obje će naći svoje mjesto na glavnom programu, a nastupiti će četiri Top 15 borca. Novi ispit Demiana Maie postao je Mike Pyle, dok će Thalesa Leitesa testirati Francis Carmont.

UFC Fight Night 49 u Tulsi sve je jači. Za svoj prvi dolazak u taj grad, koji je na rasporedu 23. kolovoza, dodali su još dvije borbe u kojima će nastupiti velika imena. Demian Maia borit će se protiv Mikea Pyle, dok će protivnik Thalesa Leitesa biti Francis Carmont.

Maia (19-6, 13-6 u UFC-u), iako je ostvario pobjedu, nije oduševio borbom protiv Aleksandra Yakovleva i UFC mu je brzo dao novi ispit, koji bi ipak trebao biti malo teži. Mike Pyle (26-9-1, 9-4 u UFC-u) je opasan momak koji može svakome nanijeti poraz, a čak 16 pobjeda od 26 ostvario je prisiljavanjem na predaju. Ipak, posljednjih godina je ovaj 38-godišnjak promijenio način svoje borbe i čak četiri od posljednjih pet pobjeda ostvario je nokautom.

Carmont (22-9, 6-2 u UFC-u) je, od kandidata za napad na naslov, u kratkom roku postao borac koji se nalazi tek na 13. mjestu službene ljestvice. Ima dva poraza u nizu, a treći će pokušati eskivirati u borbi protiv jednog povratnika u vrh. Thales Leites (23-4, 8-3 u UFC-u) je bivši izazivač prvaka u srednjoj kategoriji, a nakon povratka u organizaciju nanizao je tri pobjede nad neugodnim borcima i pobjeda protiv Carmonta donijela bi mu protivnika iz samog vrha.

Fight Night 49 u Tulsi predvodi borba između Bensona Hendersona i Rafaela Dos Anjosa, a do sada je ukupno potvrđeno osam borba, između ostalog i ona Mirsada Bektića protiv Ernesta Chaveza

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI