Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dvije nove borbe na UFC Fight Nightu u Londonu | Fight Site

Dvije nove borbe na UFC Fight Nightu u Londonu

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2017 18:29h Autor:

Johnson, Omielanczuk, Lansberg i Macedo

UFC Fight Night u Londonu, koji će se održati 18. ožujka, dobio je na svoj program nove dvije borbe, kojima se popis istih penje na 11. Glavnu još uvijek čekamo, a nova imena su Tim Johnson, Daniel Omielanczuk, Veronica Macedo i Lina Lansberg. 

Tim Johnson (10-3, 2-2 u UFC-u) u 2017. godinu ulazi nakom polovičnog skora u prethodne dvije godine. Prošlu je sjajno započeo zagrebačkom pobjedom nad Marcinom Tyburom, ali krajem godine mu je uslijedio poraz od Aleksandra Volkova, u jednoj vrlo neizvjesnoj borbi. Kako su mu čak tri od dosadašnja četiri UFC protivnika bili iz Europe, UFC nastavlja tradiciju te će ovog puta snage odmjeriti s Danielom Omielanczukom.

Omielanczuk (19-6-1, 4-3 u UFC-u) je imao također dosta dobru prošlu godinu. Otvorio ju je s dvije pobjede, čime je svoj niz digao na tri, no krajem iste doživljava poraz od Stefana Struvea, ujedno prvi poraz prekidom u karijeri. Ovaj Poljak je poznat kao borac koji neatraktivnim načinom borbe pokušati doći do pobjeda na bodove, pa će biti zanimljivo vidjeti ga protiv Johnsona, koji ne izbjegava boksačke izmjene, štoviše otvoreno ih inicira.

Na programu je i jedna ženska borba u bantam kategoriji, između dvije djevojke koje su porazima započele svoju UFC karijeru. No, poraz Line Lansberg (6-2, 0-1 u UFC-u) zapravo ne spada u sferu teških, barem po rezultatu, budući da je od nje bolja bila Cristiane Cyborg Justino. Šveđanka je u toj borbi pokazala veliko srce i želju napraviti nešto više, no jednostavno nije mogla protiv krupnije i kvalitetnije borkinje.

Mlada 21-godišnja Veronica Macedo (5-1-1, 0-1 u UFC-u) iz Venezuele ipak nije imala tako teško protivnicu, no u svom debiju nije uspjela savladati Ashley Evans-Smith. Nakon borbe je dobila dosta komentara kako je još uvijek premlada za UFC i kako je previše sitna za bantam kategoriju, no ona će ovom borbom pokušati dokazati da potrebno iskustvo može skupljati i kroz uspinjanje UFC ljestvicom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI