Dvije borbe potvrđene za San Antonio, card i dalje izuzetno slab

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.04.2014 17:56h Autor:

Antonio Braga Neto

Dvije su borbe danas potvrđene za UFC Fight 44 San Antoniu. No, imena nisu atraktivna i card je i dalje izuzetno slab te je, prema devet do sada potvrđenih borbi, vjerojatno najslabiji UFC card unutar dugo vremena.

Clint Hester (10-3, 3-0 u UFC-u) i Antonio Braga Neto (9-1, 1-0 u UFC-u) susresti će se u San Antoniu na UFC Fight Night 44 eventu. Ovo je borba dva izuzetno talentirana člana srednje kategorije, a ova borba bi trebala poslužiti kao odgovor na pitanje koji je borac većeg potencijala i koji bi trebao uskoro dobiti za protivnike borce iz gornjeg UFC-ovog doma.

Također, za isti event potvrđena je i borba Seana Spencera (11-3, 2-2 u UFC-u) i Luiza Dutre (11-3, 0-1 u UFC-u). Ovo je borba u velter kategoriji, koja je kategorija s najviše boraca unutar UFC-ovog rostera te iako ova dva borca nemaju izuzetno loše skorove iza sebe, poraženom bi mogao uslijediti otkaz iz organizacije.

Ovo je već deveta potvrđena borba za ovaj event koji je prema dosadašnjim objavama izuzetno slab, barem po kriteriju popularnosti i ugleda boraca koji na njemu nastupaju. Predvodi ga borba u perolakoj kategoriji između Jeremya Stephensa i Cuba Swansona te je ona potvrđena za glavnu borbu carda. Osim te borbe, na cardu se još nalaze neki izuzetno talentirani borci kao Kelvin Gastelum, Nico Musoke i Cesar Fereira, no i nekoliko debitanata gdje vrijedi istaknuti Alekseja Olejnika.

Na ovom cardu još ima mjesta te se očekuje da bi UFC mogao objaviti još neku atraktivniju borbu, jer bi im, kako kažu prognoze po MMA portalima, mogao dogoditi teški fijasko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI