Dva UFC-ova prvaka postaju komentatorski partneri Jonu Aniku

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.09.2016 23:16h Autor:

jon-anik-i-dominick-cruz

Jon Anik dobit će dvojicu novih kolega na komentarskom mjestu uz UFC-ov kavez. Već na iduća dva Fight Nighta, društvo će mu praviti Daniel Cormier i Dominick Cruz.

Oni koji prate UFC uz službene prijenose, navikli su Anika do sada slušati u društvu Kennya Floriana i Briana Stanna, a već za iduća dva UFC eventa će mu se pridružiti dva trenutna UFC prvaka, koji već neko vrijeme rade i na Fox Sportsu kao stručni komentatori.

Već u subotu će kraj njega sjediti Dominick Cruz, a njih dvojica radit će prijenos Fight Night u Brasiliji, koji predvode Cristiane “Cyborg” Justino i Lina Lansberg. Već tjedan nakon toga kavez seli u Portland, a na eventu koju predvode dva Johna, Lineker i Dodson, kraj njega će sjediti i komentirati Daniel Cormier.

UFC na taj način želi malo osvježiti svoje komentatorske pozicije. PPV evente već tradicionalno godinama rade Mike Goldberg i Joe Rogan, dok od ovog ljeta UFC on FOX evente rade Mike Goldberg i Brian Stann, dok je Jon Anik posljednjih godina, uz različite partnere, preuzeo sve Fight Nightove na američkom kontinentu. Evente u Europi i Aziji većinom rade fenomenalno Dan Hardy i Jon Gooden, dok kod australskih evenata nema nekog pravila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI