Dva i pol tjedna prije borbe, Khabib Nurmagomedov je na 12 kilograma viška

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.12.2017 18:52h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Na UFC 219 eventu, koji se održava 30. prosinca, napokon će se dogoditi novi nastup Khabiba Nurmagomedova, a jedan mali detalj iz dvorane iznio je njegov timski kolega, Josh Thomson.

Jučer je Thomson bio gost u Podcastu Brendana Schauba i njih dvojica su prolazili kroz razne teme, sve dok nije došla ona o skidanju kilograma i o tome tko od njegovih kolega skida najviše i na koji način. Thomsonu nije trebalo dugo da pronađe dobar odgovor, a on neke neće iznenaditi. Ipak, jedna informacija koju je dao ipak malo zabrinjava MMA fanove.

“Tko skida najviše? Khabib! Khabib skida gomilu težine. Bio je na 88.5 kilograma prije tri tjedna, a u kampu se pojavio s 87. Mislim da je sada na oko 82, a s tako negdje ili možda malo više će ući u kavez”, rekao je Thomson.

To bi značilo kako Dagestanac između vaganja i borbe nabaci čak 17 posto težine, u odnosu na 70 kilograma, koliko mora imati dan prije borbe. Ipak, 12 kilograma je uistinu puno, kada je do borbe ostalo tek dva i pol tjedna. Da ne znamo za ranije Khabibove probleme, možda to i ne bi bilo toliko zabrinjavajuće, no na ovakvu informaciju svaki UFC fan sigurno “proguta knedlu”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI