Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dva dana prije borbe, Tecia Torres prošetala plažom u bikiniju (VIDEO) | Fight Site

Dva dana prije borbe, Tecia Torres prošetala plažom u bikiniju (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.04.2016 20:33h Autor:

Tecia Torres

Kako ju sutra čeka najvažnija borba karijere, Tecia Torres pronašla je jako dobar način da se opusti prije nje. Jučer je iskoristila je situaciju što se nalazi na Floridi te je u bikiniju otišla na plažu.

Lijepa Tecia se sutra bori protiv Rose Namajunas, borkinje koju je već jednom ranije savladala, no ovog puta ulog je puno veći, budući da će pobjednica vjerojatno postati iduća izazivačica prvakinja u slamka kategoriji. Prije takvih borbi, odmor je uvijek potreban, a izgleda ga Tiny Tornado zna pronaći pravi način.

No, sama njena objava izlaska na plažu u bikiniju izazvala je podosta pohvala u komentarima na Instagramu, gdje većina fanova hvali njen izgled samo dva dana prije borbe. Tecia je jedna od najnižih borkinja unutar UFC-a, no to nadoknađuje kvalitetno raspoređenom muskulaturom. Što vi kažete?

Teciu večeras čeka vaganje za sutrašnji nastup, bit će zanimljivo vidjeti kako će tamo izgledati. Uostalom, sama je rekla da za svaku borbu skida tek između dva ili tri kilograma te da je uvijek već par dana prije borbe na potrebnoj težini. Do sada se to svaki put i potvrdilo.

A video posted by Tecia Torres (@teciatorres) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI