Dva borca iz UFC vrha ekspresno izrazili želju boriti se protiv Natea Diaza

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2018 17:45h Autor:

Nate Diaz

Nakon što je Nate Diaz danas najavio kako bi se ovog proljeća trebao vratiti borbama u UFC-u, nije dugo trebalo da se jave prvi zainteresirani borci za odmjeriti snage protiv njega.

Iako osim pobjede nad Conorom McGregor, Nate Diaz (19-11, 14-9 UFC) nema nešto previše impresivne rezultate posljednjih godina, mlađi stocktonski brat svakako je pravi mamac za svakog potencijalnog protivnika, prije svega zbog svoje velike popularnosti. A nakon što je objavio kako se napokon vraća (ponestalo novaca?), UFC-ova laka kategorija se automatski uzbudila.

Prvi koji je odgovorio bio je, na Twitteru vrlo aktivni, Kevin Lee. Zapravo, on se javio već nedugo nakon Nateove objave, a njegova poruka glasila je.

“Onda uloži svoj novac Nate ili začepi i vrati se vožnji bicikla oko parta”, napisao je Lee, aludirajući na to što se Diaz u posljednje vrijeme više bavio triatlonom nego borbom.

Prozivka od strane bivšeg prvaka Eddiea Alvareza ipak ima malo više pristojnosti u sebi. On vjerojatno smatra kako je to način na koji bi lakše mogao doći do te borbe, barem u početnim pregovorima.

“Svibanj ili lipanj je savršen za mene, Nate. Vidimo se tada, veliki momče”, napisao je samoprozvani najnasilniji borac svijeta.

Nema sumnje kako su ovo zapravo tek prvi interesanti za poziciju Diazovog protivnika te da će ih idućih dana biti sve više. Zapravo, može se reći kako su kandidati za ovu borbu apsolutno svi slobodni Top 10 borci UFC-ove lake kategorije. No prije toga UFC mora doći do rješenje financijskog dijela posla, što je kod braće Diaz uvijek znao biti problem gdje bi se zapelo dulje vremena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI