Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dustin Poirier: Odbivši borbu protiv Normana Parkea spasio sam njegovu karijeru | Fight Site

Dustin Poirier: Odbivši borbu protiv Normana Parkea spasio sam njegovu karijeru

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2015 20:09h Autor:

Dustin Poirier

Dustin Poirier odgovorio je na provokacije Normana Parkea, borca protiv kojeg se odbio boriti, nakon što je borbu protiv njega otkazao Joseph Duffy. Kaže kako mu je odbijanje borbe zapravo spasio njegovu UFC karijeru.

Parke se na kraju borio protiv svog prvobitno planiranog protivnika, Reze Madadia te ga je savladao sudačkom odlukom. Ipak, unatoč tome što je prekinuo niz od dva poraza te se spasio trećeg, nastavio je nakon borbe provocirati Poiriera, zbog toga što je odbio boriti se s njim. Sad je Poirier odlučio odgovoriti mu.

"Vrlo lako sam donio tu odluku. Čak i bez da sam ga gledao kako se borio, znao sam da je dosadan borac i borac kojeg vrlo lako mogu pobijediti. Nije bila stvar u tome, nego je bila stvar u principu. Trenirao sam za ozbiljnog borca protiv kojeg sam se trebao boriti pred njegovom publikom. Norman Parke nije toliko ozbiljan borac niti veliki izazov. On sad na Twitteru govori svašta, a zapravo može biti sretan što se nismo borili. Jer da smo se borili, on bi ovaj tjedan skupljao svoje papire i tražio novu organizaciju. Ja sam mu spasio karijeru, može mi biti zahvalan", ukratko je rekao Poirier.

Čini se kako si Dustin ipak trebao boriti protiv Duffya na nekom od nadolazećih evenata, možda čak i ove godine. Parke također može biti sretan zbog pobjede, kojom je sad doveo svoj skor u UFC-u na 5-2-1. No, čini se da mu borba protiv Poiriera i dalje izgleda izuzetno primamljivo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI