Dustin Poirier namjerava prodati opremu s iduće borbe i donirati novac

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2017 22:54h Autor:

Dustin Poirier

Dustin Poirier za nešto manje od tri tjedna ima ugovoru borbu protiv Anthonya Pettisa, a opremu koju će nositi tijekom nje namjerava prodati, a sav novac donirati obitelji policajca stradalog na dužnosti.

Poirier zapravo borbom protiv Pettisa predvodi UFC Fight Night 120, koji se održava u Norfolku. Biti će to njegov prvi main event nakon ljeta prošle godine, kada baš i nije imao sreće. Tada je Fight Night predvodio protiv Michaela Johnsona te je poražen nokautom. Ovaj puta se nada kako će imati više sreće, a nakon toga namjerava barem na neki način usrećiti jednu obitelj koja je doživjela veliku tragediju.

“Namjeravam prodati svoju opremu u kojoj ću nastupiti na Fight Nightu 120, 11. studenog u Norfolku. Sav novac od prodaje ići će direktno obitelji desetnika Michaela Middlebrooka, veterana policije Lafayettea s devetogodišnjim iskustvom, koji je izgubio život na dužnosti ranije ovog mjeseca. Iza njega je ostala supruga i tri kćeri. Link sa svim podacima ću objaviti odmah nakon borbe 11. studenog”, objavio je Poirier na svojim profilima na društvenim mrežama.

Policajac Middlebrook smrtno je stradao na dužnosti 1. listopada, kada se odazvao prijavi oružane pljačke prodavaonice. Došavši na lice mjeste, napadač je otvorio vatru prema njemu te je policajac Middlebrook u razmjenu zadobio fatalne ozljede. Imao je 44 godine, a studirao je za pastora te se time mislio baviti nakon što se umirovi iz policijskog odreda. Dustin Poirier bio je njegov sugrađanin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI