Dustin Poirier: Alvarez ima pravo srce borca, no nije smio prihvatiti borbu protiv mene!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2017 20:22h Autor:

Dustin Poirier

Eddie Alvarez i Dustin Poirier još su jedan fenomenalan par subotnjeg UFC 211 eventa, kojim će se razrješavati neke bitne stvari u UFC-ovoj lakoj kategoriji. A obojica su prepuni samopouzdanja.

Alvarez je već ranije izjavio kako je izuzetno motiviran vratiti se nakon pomalo i sramotne predstave protiv Conora McGregora na UFC 205, kada je ostao bez pojasa prvaka. Želi se vratiti na tron, no tamo ga čeka ispit u obliku opasnog i brutalnog Dustina Poiriera.

“Respektiram ga kao što respektiram sve što je postigao u ovom sportu te sve kilometre koje je za to prošao. No, napravio je pogrešku onog dana kada je potpisao papire za ovu borbu i sada je prekasno za njega. Ja sam ratnik koji će ući u kavezu i žestoko oštetiti tog tipa”, prokomentirao je Poirier tu borbu.

Objasnio je na koji način misli doći do pobjede, odnosno kako planira iskoristiti ono što vidi kao Alvarezovu slabost.

“Jako loše reagira na primanje štete i cilj je to mu napraviti što ranije. Tako bi ova borba za mene trebala izgledati. Izaći i biti precizan i točan. Svakim tjednom sve sam bolji. U prošlosti sam imao padova, no u srcu znam kako sam jedan od najboljih boraca svijeta. Neću dozvoliti poraz i znam vrlo lako kako ću ga savladati. Njegovo tijelo ne može podnijeti udarce, a ja sam veći i snažniji od njega. Tehnički sam najbolji što sam ikad bio i završiti ću ga čim napravi prvi krivi potez. Cijenim što je borac koji ulazi tražeći krv, no ovdje će ga takav pristup sigurno koštati. Uzbuđen sam jer ću se boriti protiv takvog borca. Ima pravo srce borca, ali to mu neće biti dovoljno.”

 Dustin i Eddie predvode uvodni dio programa čije su glavne zvijezde Stipe Miočić, Junior Dos Santos, Joanna Jedrzejczyk i Jessica Andrade.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI