Dunham Iaquinti: “Prestani cviliti kao kujica, idemo se boriti”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2017 11:56h Autor:

Evan Dunham

Zadnjih par tjedana, opasni UFC-ov lakaš Al Iaquinta zagovara borbu s velterašem Mikeom Perryem. Taj meč se očito neće dogoditi pošto je Perryu zakazana borba protiv Thiaga Alvesa na UFC-u 215. Iaquinta koji je u zadnje vrijeme iskazivao veliko nezadovoljstvo UFC-om, morat će potražiti drugu borbu. Evan Dunham želi Iaquinti olakšati potragu.

Dunham, koji je rangiran kao broj 13 na ljestvici UFC-ovih lakaša, preko ‘Twittera’ je u subotu navečer prozvao Iaquintu. Dunham ga naziva kujicom koja plače zbog novaca i načina kako ga UFC tretira. Bitna stvar koju Dunham ističe je da su svi UFC-ovi borci lake kategorije zauzeti i da je preostalo jedino da se njih dvoje sretnu u kavezu.


Dunhama smo zadnji put u akciji vidjeli protiv Ricka Glenna kojeg je porazio jednoglasnom sudačkom odlukom. Isto tako, prethodno toj borbi, pobijedio je sudačkim odlukama Joe Lauzona, Rossa Persona i Rodriga Damma. Dugogodišnji UFC-ov borac ima ukupan omjer pobjeda i poraza 18-6 dok je u ‘Octagonu’ ostvario vrlo solidan rezultat od 11 pobjeda i 6 poraza.

Iaquinta se s druge strane, nakon duže stanke, vratio nokautom nas Diegom Sanchezom. Ovom je pobjedom produžio svoj pobjednički, u kojem je naredao i Jorge Masvidala, Joe Lauzona, Rossa Perasona i Rodriga Damma. Ukupni ‘score’ mu je 13-3-1 dok mu je onaj u UFC-u 8-2.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI