Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Duffy objasnio zašto je gurnut na uvodnu borbu UFC-a 195 | Fight Site

Duffy objasnio zašto je gurnut na uvodnu borbu UFC-a 195

UFC 30.12.2015 12:26h Autor:

Dustin Poirier & Joseph Duffy

Joseph Duffy i Dustin Poirier nastupit će na UFC-u 195, 3. siječnja, međutim, na jednoj od uvodnih borbi. Duffy je za irske medije konačno objasnio zašto su dva borca tako velikog kalibra gurnuti s “main carda”.

Susret Duffyja i Poiriera orginalno je bio predviđen kao glavna borba večeri na priredbi u Dublinu prije par mjeseci. Duffy je zbog ozljede otkazao nastup u zadnji čas i borba je ponovno dogovorena za siječanj, ali bilo je iznenađujuće da se isti borci koji su trebali predvoditi jedan event sada sasvim potisnuti s glavnog dijela priredbe. No Duffy je objasnio da je to zapravo kompliment jer se tim potezom cilja na publiku koja koristi UFC-ov Fight Pass, te će tim gledateljima borba ovako biti dostupna.

“Uopće mi ne smeta što su nas spustili na ‘cardu’. Borba u Dublinu je trebala biti na Fight Passu jer su htjeli stvoriti interes publike i sada nas i dalje možete vidjeti na Fight Passu. Europskoj publici će biti lagano pratiti nas budući da se borimo rano na ‘cardu’ pa vrijeme neće biti kasno u noći. To što smo glavna borba na Fight Passu se može shvatiti kao kompliment jer daju publici ono što žele. Ovo je velika prilika da napravim šou za te fanove, uzbuđen sam“, rekao je Irac.

Duffy, zadnji čovjek koji je porazio McGregora, došao je u UFC ove godine i upisao dvije impresivne pobjede. Poirier se nakon poraza od McGregora vratio u laku kategoriju i također izgledao fenomenlano u dvije odrađene borbe. S obzirom na sve to, očekuje nas jedan vrhunski susret potencijalnih izazivača u lakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI