Duffy nije zadovoljan ponuđenim UFC ugovorom, izlazi na slobodno tržište

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2016 22:13h Autor:

Joe Duffy

Zakomplicirale su se stvari oko ostanka Josepha Duffy pod okriljem UFC-a, nakon što je izrazio nezadovoljstvom ponuđenim uvjetima novog ugovora te je odlučio testirati slobodno tržište.

Ukoliko vas zanima zašto Joseph Duffy (16-2, 3-1 u UFC-u) još uvijek nema dogovorenu iduću borbu, odgovor je vrlo jednostavan. Irac se nalazi unutar pregovora oko novog UFC ugovora te nije uspio doći do rješenja koje bi mu odgovaralo pa se odlučio testirati ono što mogu ponuditi druge promocije.

“Nisam ni blizu završetka pregovora i potpisivanja novog ugovora. Ponuđeni su mi uvjeti kojima mi se čini da me baš i ne cijene. A čini se kako je njihova ponuda uzmi ili ostavi. Ja osobno je tražim neko masivno povećanje primanja, no vjerujem kako je moja vrijednost kao borca veća od onoga što nude. Tako da ću sigurno testirati slobodno tržište, iako to najradije ne bih htio, ali nije moj izbor”, rekao je.

Duffy je u UFC-u nastupio četiri puta te je ostvario tri pobjede prekidom u prvoj rundi te poraz na bodove od Dustina Poiriera, s početka ove godine. Svoju posljednju borbu imao je sedmog srpnja, kad je savladao Mitcha Clarkea. Bilo bi uistinu velika šteta da UFC izgubi ovako fenomenalnog borca, koji je ne tako davno bio planiran za sudionika glavne borbe na eventu u Dublinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI